Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hallottam erkely napelemrol....

Hallottam erkely napelemrol. Hogyan lehet telepiteni es hol kaphato?

Figyelt kérdés

#Erkely napelem
2022. dec. 23. 18:08
1 2
 11/16 Oldfire ***** válasza:
72%
Ha nem csatlakoztatod a villany hálózatra, akkor használhatod.különben még a villanyt is kikapcsolják.
2022. dec. 28. 06:08
 12/16 darida ***** válasza:
79%

Sajnos ezek az erkély napelemek többnyire gyenge hatásfokú, kisteljesítményű készülékek. Többnyire "látványelemek", amelyek nem sok megtakarítást eredményeznek és nehezen illeszthetők be az elektromos hálózatba. A szolgáltatóknak többnyire csak gondot okoz a kezelésük.

Én nem alkalmaznám őket.

2022. dec. 28. 11:04
 13/16 anonim válasza:
40%
Ha itt a mikroinverteres napelemrendszerről van szó, akkor ami engedélyt kapott az működhetett visszatáplálósnak. Pl Hoymiles ilyen lesz nekem is ha végre elkészül. Ugye mostantól minden visszatáplálós tiltva, úgyhogy max szigetüzem, arra meg nem kell engedély. röviden...
2022. dec. 30. 08:32
 14/16 De La Cruse ***** válasza:
83%

Konektorosat tilos használni.

De ha aksit töltesz vele az más az aksiból pedig az energiát használhatod akár éjszakai fűtésre is.

2022. dec. 30. 08:55
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
100.000 forintos akksival kb 30 percet tudsz fűteni. Szerintem nem túl jó biznisz.
2022. dec. 30. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:

5 annyi még hogy 1erkélyes napelemmel 1 orási porszívózás takarítható meg az

most hogy ha még be 1 tv hütött is az már kemény árat kell fizetni

2023. jan. 2. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!