MVM Next(iOs) app-pal hogy tudom hozzárendelni a felhasználási helyem áramszámla segítségével?
Meg van adva a segítség, hogy a 4. oldalon hol van a felhasználási hely azonosító, azonban megnéztem hat villanyszámlát és egyiken sincs rajta, sőt, 4. oldal nincs is. Az ügyfélszolgálatot napok óta nem érem el, sem a vezetékes, sem a mobilszámon, konkrétan egy idő után rámteszi a telefont a gép. Egy hete nem válaszolnak e-mailre, de még az App Storeban írt véleményemre sem reflektálnak.
A gázszámla szerinti felhasználási helyet hozzá tudtam adni, az áram alapút viszont nem.
Ez miért van? Amúgy meg, ha felismerte már, hogy melyik lakásról van szó a gázszámla alapján, akkor az MVM Next profilomhoz miért nem rendeli hozzá az áramot is?
Valószínűleg Te is Émászos voltáál, akkor külön kell letölteni az Mvm next EnergiAppot.(egy égő van az elején)
Sajnos én is csak külön tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!