Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha minden nap mosunk az...

Ha minden nap mosunk az mennyire làtszik majd az àramszàmlàn?

Figyelt kérdés

Sajnos a baràtnőm nem tud egy napot sem kihagyni mosàs nélkül.

Van ,hogy egy nap kétszer is.

Àllìtása szerint ennyi mindenkinél alap, es tulaggodom magam.

Nem tudom. Regota vagyunk egyutt,de egy honapja csak osszekoltozve, es sajnos ez egy igazi vitaforras.

40 fokon mos egyébként

2022. okt. 11. 16:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%

A mosógép az egyik legtöbb energiát fogyasztó eszköz.

Ha naponta kétszer is mos, akkor tutira nem fogtok beleférni az országos "átlagfogyasztásba".

2022. okt. 11. 17:04
 2/36 anonim ***** válasza:
89%
Kettőtökre, hogy lehet annyi szennyes ruha, hogy minden nap mosni kelljen?
2022. okt. 11. 17:20
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

kettőtökre minden nap?

Elindítja két-három ruhával a gépet, vagy hogy jön össze ez?

Én sem szoktam telepakolni, mert szerintem nem lesz elég tiszta a ruha úgy, de kettőnkre max. heti 3-4 mosás simán elég. Egy fehér, egy fekete/sötét, esetleg egy színes és egy ágynemű+törölköző. Ha extra van, akkor még az is...

2022. okt. 11. 17:21
 4/36 anonim ***** válasza:
88%

Alap??

Két főre egy héten háromszor indítom el a gépet, ebből egy adag fehér, egy adag színes, egy adag törölköző/konyharuha. 2 hetente külön ágyneműmosás (ez mindig fehér, nincs színes darabunk).

2022. okt. 11. 17:33
 5/36 anonim ***** válasza:
87%
4 főre indítom el naponta a mosógépet. Igy se megy minden nap, de van amikor többször, szóval napi 1 az átlag. 4 főből 3 aktívan sportol.
2022. okt. 11. 17:45
 6/36 anonim ***** válasza:
94%
Mit mos naponta? Mi is ketten vagyunk. 3 mosás egy héten. Nekünk fehér nincs, egy adag ruha, egy adag munkás ruha, és egy törölköző àgynemű ilyesmi. Nagyon max 4 adag ami lenni szokott, de az is inkább télen a vastag ruhàk miatt.
2022. okt. 11. 17:58
 7/36 anonim ***** válasza:
96%
Én sem értem, mit mos mindennap.
2022. okt. 11. 18:22
 8/36 anonim ***** válasza:
96%

Eu valamilyen kényszeres dolog nála?

Mi öten vagyunk, heti 4-5 mosás van egy 7 kilós géppel.

Iszonyatos lesz az áram számlátok mellett a víz- és csatorna díjatok is. Gyakorlatilag üres mosógépet futtat naponta.

2022. okt. 11. 18:31
 9/36 anonim ***** válasza:
85%
Lehet előző életeben mosómedve volt... 😂
2022. okt. 11. 18:55
 10/36 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk is naponta megy a mosógép, és beleférünk a keretbe. Ezek a mostani mosógépek már nem eszik az áramot. Persze nem mindegy, hogy hány fokon mos, mi csak nagyon ritkán használjuk a 60 fokos mosást, a legtöbb ruha 40 fokon megy. Ezenkívül a mosogatógép is naponta megy.
2022. okt. 11. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!