Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Albérletet szeretnék kivenni...

Albérletet szeretnék kivenni egyedül, amit találtam 43 nm, társasházi lakás. Házközponti fűtés szerepel a hirdetésben, holnap fogom tudni megnézni. Kb mennyi lehet az 1 főre jutó rezsi?

Figyelt kérdés
Sosem laktam még egyedül, így tippem sincs a fogyasztásokról hogy kalkulátorba beírhassam. Nem otthon dolgozom, így a nap nagy részében nem lennék otthon, semmi extrém fogyasztású eszközt nem használok. 1 db laptop, TV, stb..

2022. nov. 22. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#7 Nyilván nem önhatalmúlag a tulaj tudta nélkül, hanem a tulaj közreműködésével.

[link] (itt lehet online intézni)

"Felhasználóváltás:

A tulajdonosváltással (pl. adásvétel, öröklés, ajándékozás) vagy csupán szerződőváltással (pl. BÉRLET, haszonélvezet, használati jog átengedése) járó közműátírást egyaránt elvégezheti az e-bejelentőn keresztül (online vagy kormányablakban) az Ön által kiválasztott közüzemi szolgáltatók felé. A közműátírást intézheti új szerződőként, régi szerződőként vagy akár meghatalmazottként eljárva is."

[link]

Közmű átírás ingatlan bérbeadásakor

"Ha a bérlő nevére érkeznek a számlák, azaz az ő nevére kerülnek órák, akkor a tartozást is rajta fogják követelni a közművek. A közmű átírás ilyenkor így a bérbeadó érdeke. "

De a mai, zavaros elszámolási világban már nem csak a tulajdonos érdeke.

2022. nov. 23. 20:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, kivettem végül, mert sürgetett az idő és nem találtam olcsóbbat. Minden elszámolás fogyasztás alapján fog történni, kíváncsian várom az első számlát. Szerencsére körbe vagyok fűtve minden oldalról, nagyon jó a szigetelés, így éjszakára is és amikor dolgozom akkor is 0-ra tudom venni a fűtést, nincs hideg mire hazaérek munkából. Vízzel, árammal igyekszem nem pazarlóan bánni. :) Tűzhely sem lesz, kaptam egy villanyrezsót, 1 főre igazából azon is megoldom a főzést.
2022. nov. 30. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a gázzal jobban jársz, úgy értem, ha mindenből egy kicsit használsz szerintem. Mi értelme megspórolni a gázt, ha villanyon a spórolás dupláját költöd emiatt.
2022. nov. 30. 21:59
 14/14 anonim válasza:

Kérdező. Esetleg azt meg tudnád mondani hogy végül milyen eredményekre jutottál? Én most költöztem hasonló kaliberű lakásba, és kíváncsi lennék a tapasztalataidra ha megosztanád velem.

Köszi

2023. nov. 28. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!