Albérletet szeretnék kivenni egyedül, amit találtam 43 nm, társasházi lakás. Házközponti fűtés szerepel a hirdetésben, holnap fogom tudni megnézni. Kb mennyi lehet az 1 főre jutó rezsi?
#7 Nyilván nem önhatalmúlag a tulaj tudta nélkül, hanem a tulaj közreműködésével.
[link] (itt lehet online intézni)
"Felhasználóváltás:
A tulajdonosváltással (pl. adásvétel, öröklés, ajándékozás) vagy csupán szerződőváltással (pl. BÉRLET, haszonélvezet, használati jog átengedése) járó közműátírást egyaránt elvégezheti az e-bejelentőn keresztül (online vagy kormányablakban) az Ön által kiválasztott közüzemi szolgáltatók felé. A közműátírást intézheti új szerződőként, régi szerződőként vagy akár meghatalmazottként eljárva is."
Közmű átírás ingatlan bérbeadásakor
"Ha a bérlő nevére érkeznek a számlák, azaz az ő nevére kerülnek órák, akkor a tartozást is rajta fogják követelni a közművek. A közmű átírás ilyenkor így a bérbeadó érdeke. "
De a mai, zavaros elszámolási világban már nem csak a tulajdonos érdeke.
Kérdező. Esetleg azt meg tudnád mondani hogy végül milyen eredményekre jutottál? Én most költöztem hasonló kaliberű lakásba, és kíváncsi lennék a tapasztalataidra ha megosztanád velem.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!