Mennyit fizetsz villanyszámlára és hány négyzetméterre?
Én a 7.vagyok.
Nálunk minden energiatakarekos. Pedig van két húsz éves klíma is, amik nyáron mennek. A mosógépem is 22 éves.
Minden más modern. Hűtő, elektromos sütő, 1 számítógép, 1 mosogatógép, 2 tv.
100 m3, 3 fő, 6800 Ft.
Kombihűtő, mosógép, villanysütő, 1 számítógép, 1 laptop, 3 tv.
5000ft. Ketten vagyunk.
56nm, 2 fő, 4.500 - 6.000Ft körül alakul, attól függően, hogy nyáron mennyit megy a légkondi.
Minden lámpában LED-es izzók vannak, a gépeink is energiatakarékosak. A melegvizet gázkazán biztosítja. Egyszerűen nem értem azokat, akik 60 ezres számlákról beszélnek... hogyan?!
1-es vagyok!
100m2-es ház amiben egyedül lakom, és folyamatos 12 órás műszakban dolgozom, tehát sokkszor csak aludni járok haza. Nagy akváriumomon már csak a szűrő megy, világítás nélkül, számítógép+NAS (sokat megy), villanybojler (külön éjszakai mérőn) , villanysütő, mosó és mosogatógép, 3D nyomtató, klíma egyébb elketronikai eszközök. 8400Ft-ot fizettem a múlt hónapban, nappali áramfogyasztásom 1kWattal léptem túl a limitet :D
Ezért is írtam, hogy mindegy mekkora ház vagy lakás, ha az ember olyan dolgokat csinál ami sok áramot használ
6500 körül.
53 négyzetméter.
1bojler, 1hűtő, 1NAS.
A többi meg a vilàgítás, 1laptop.
30 ezret fizetek 20 négyzetméterre.
1500 wattos számítógépemmel ablakot kell nyitnom ha használom mert annyira bemelegíti a lakást.
Fűtésnek esélye sincs bekapcsolni csak este.
Van még fagyasztó, hűtő, villanybojler, tv, projektor, páramentesítő, mosógép, ruhaszárító gép, mosogatógép, indukciós főzőlap és elektromos sütő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!