Az MVM-től felhívtak és életbiztosítást ajánlottak. Csak nem arra gondoltak, hogy azért kell az életbiztosítás, mert ha majd meglátja az ember a téli gázszámlát akkor szívbajt kap?
Figyelt kérdés
Kérdésemre, hogy miért nem írásban küldik ki, hogy át lehessen tanulmányozni, azt mondta a telefonáló hölgy, hogy csak szóban tesznek ajánlatot és minden gázfogyasztót egyenként felhívnak ezzel az életbiztosítással.2022. nov. 7. 17:57
1/7 anonim válasza:
Én alapból bármelyik telemarketingesnek tört magyarsággal elmakogom,hogy Szerbiában élek,nincs is magyar lakcímem.Szűk fél perc a beszélgetés...utána tiltom is le a számot. Már közel 30 ilyen szám van.
2/7 Revolúcióbiológus válasza:
Lőrinccel kellett szerződést kötnie az MVM-nek, neki adják tovább az adataidat és neki van egy biztosító cége, a CIG Pannónia.
3/7 anonim válasza:
Én már legalább öt MVM biztosítási spamot kaptam csak idén, rendületlenül küldik. Csak azért nem tudnak felhívni, mert mindenhova kamu számokat adok meg. Soha nem szabad saját telefonszámot megadni semmilyen szolgáltatónak!
4/7 A kérdező kommentje:
Engem név szerint keresett a telefonos hölgy. Első kérdése az volt, hogy én vagyok-e?
2022. nov. 7. 18:43
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatod, hogy telefonon keresztül nem szeretnél semmilyen adatot megadni magadról, és a viszontlátásra...
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt tettem.
2022. nov. 7. 23:07
7/7 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy előbb a gázszolgáltatást csinálják normálisan, ne életbiztosítással IS foglalkozzanak
Egyébéknt is cipőt a cipésztől, kenyeret a péktől veszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!