Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Téged is felhívtak már a...

Téged is felhívtak már a Gázművektől, hogy kössél náluk életbiztosítást?

Figyelt kérdés

Ma felhívtak a Gázművektől, hogy kössek náluk életbiztosítást.

Alig tudtam levakarni az ügynöknőt.

2021. jan. 21. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de szerintem fogok kötni, mert kicsit szivárog.
2021. jan. 21. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:

:)

Amúgy először én is azt hittem, hogy valami baj van és azért hívtak.

De úgy látom, hogy az enyhe tél miatt kevesebb a bevételük a vártnál.

Lehet, hogy legközelebb már pizzát is lehet rendelni a gázművektől.

2021. jan. 21. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem hívtak,valóban nagyon erőszakos volt a hölgy, hiába mondtam,hogy van biztosításunk,ő csak hajtogatta a mondókáját. A végén udvariatlanul a szavába vágtam és mondtam neki, KÖSZÖNÖM NEM !! Viszont hallásra.
2021. jan. 21. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem még májusban hívott fel, és az elektromos művek emberének vallotta magát. Közölte, hogy mivel "rendes számlafizető vagyok", ezért "megkapom a lehetőséget", hogy 40 Ft-ért (biztosan nem elhallás volt, ennyit hazudott először) biztosítást köthetek. Aztán már 540 Ft volt. Akkor már elküldtem én is messzire. Az NKM honlapján tényleg fent volt, de már 590 Ft, és most már 990 Ft! Egyénként a CIG Pannónia szállt rá az NKM-re és ők nyomakodnak ennyire.
2021. jan. 21. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen alkalmazottak, akikre ezt ráerőltetik. Veled erőszakoskodik vagy kevesebb pénzt visz haza a családjának.

Nem plusz pénzt kap a sikeres kôtésért, hanem nem vonnak le tőle ha hozza a kvótát. Érthető ha erőszakos. A CIG amúgy is hányinger.

2021. jan. 22. 07:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nálam is erőszakos volt a nő aki felhívott. Hiába mondtam, hogy van már biztosításom.

2021. jan. 22. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem tiltva van minden rejtett szám.

Ha kijelzi,de számomra ismeretlen a szám,amiről hívnak,eleve szerbül köszönök,szólok bele,majd mondom,hogy Szerbiában vagyok. Így rövid beszélgetés szokott lenni,-utána már tiltom is le.

2021. jan. 22. 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt rejtett.
2021. jan. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!