Közös vízóra.Kérdésem hogy ez rendben van így?
Figyelt kérdés
Egy udvarban 2ház van,külön házszámmal,külön helyrajzi számmal.Egymás mellett.Egyik édesapámé másik az enyém.Elöző tulaj elhunyt,pár éve vagyok tulajdonos.Az elöző tulaj úgy vezette be a vízet,hogy rácsatlakozott édesapám vízórájára,mellékmérő van,de csak édesapám kap számlát,és neki fizetem a felét.2022. okt. 28. 11:31
11/13 anonim válasza:
Mellék mérőkkel a Vizmű nem foglalkozik.
Közös aknából viszont a bejövőt 2 felé is tudják ágaztatni és ide kerül a Vizmű órája .Nálunk is így van ez .
12/13 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy olyan egyszerű.
Nálunk pl. az aknából a mi pincénkbe jön a cső, s onnan megy a szomszédba, s nála van az almérő. Ez előző tulaj havi 1 m3-t jelentett be, s soha nem engedte be a leolvasót. Az eladásnál fizetett egy hatalmas különbözetet, amit kérdés, hogy én valaha visszakapok.
Ez a jövő évi leolvasásig nem derül ki, vagy a következő számláig -ki tudja...
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyenlőre gondolkodom a külön órán.Apumnak van ismerőse a vízműveknél,megkérdezük tőle hogy lehetne kiépíteni.
2022. okt. 28. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!