Kb. 100m2-es hőszigetelt családi háznál mennyi gáz fogy nálatok évente?
Itt gyakorin mindenkinek 100m2 es háza van :D
Az 5 hatalmas szobát jelent nagy konyhával kb :D
Nekünk szigetelve 800m3, de mi felveszünk pulóvert is. 22 fokban zokni nélkül, rövid gatya a kényelmes.
A 22 fok egy májusi napos időnek felel meg.
"Itt gyakorin mindenkinek 100m2 es háza van :D"
Ez azért van, mert a Kádár-kockák többsége 10x10 vagy hasonló alapterülettel bírt, akkor az volt a legnépszerűbb. Ez majdnem egymillió házat jelent.
#3 nekem 120 négyzetméteres a házam, de csak 3 szoba van benne, + fürdő+konyha+nappali-étkező+kamra+előszoba.
Nem olyan nagy az..
110 nm-es, újépítésű, szóval jól szigetelt.
A melegvizet is gáz csinálja, így kb. 950 m3 fogyott tavaly egész évben, télen 22 fokra van beállítva a termosztát.
Azért ez függ a fűtési módszertől (konvektor, kazán) plusz egy rakat más tényezőtől. Én nem hagyatkoznék rá.
Olvass le egy havi fogyasztást és szorozd be 12-vel
Ez a szigetelés nem állandó tényező, mintha azt kérdeznéd kinek mennyi a telefonszámlája a yettelnél...
nekem 37 cm szigetelés van a házamon és 96 m2 2 szobával. ~ 580 m3 gáz a fűtésre + ~200 m3 a melegvízre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!