Ha 18-án kell diktálnom a gázóra állást, a szeptemberre kedvezményesen járó m3 értéken belül kell maradnom, hogy rezsicsökkentett áron számlázzanak?
Átalánydíjasoktól már több helyről is hallottam, hogy 60-70ezer Ft-os számlát kaptak, akik nem, vagy alig haladták meg az átlagfogyasztást.
Én már megszoktam, hogy évek óta mindig bediktálom, így jobban tudom követni a fogyasztást.
Augusztus óta pedig a fogyasztási jelleggörbe szerinti értékeket diktálom be, így az utolsó számlám 6700 Ft volt.
3. Azok akkor jócskán meghaladták a limitet.
Mi is diktálósok voltunk, de önhatalmúlag csak fűtésre regiszráltak be és így akartak már augusztusban pénzzel lehúzni. Hàt abból nem esznek.
Voltam az mvmnél , szépen átálltunk 144m3 átalányra és rendben jött is a csekk.
Amúgy ha diktálsz, de kamu adatokat adsz meg, szép bírságot fogsz kapni egy ellenőrzéskor. Felénk évente többször is jöttek ellenőrizni, amit megtehetnek bármikor. A szomszéd le is bukott, szép kövér 250 ezres büntetést kapott.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!