Mennyi a gázszámla?
Figyelt kérdés
Kinek mennyit küldtek ki most?Eddig havi 30 ezret fizettem (túlfizetésem volt mindig), most 90 ezres csekket kaptam. Kicsi házam van. Másnak is ennyire megemelték? Egyedül élek. Hogy fogom ezt fizetni? Fát akartam venni, de az erdészetnél soha nincs, hívjam őket hetente érdeklődni. Rendes áron szerettem volna fát venni, de a hatósági árasokat szolgálják ki. Vízes a fa, szóval akkor se lennék jobb helyzetben, ha kapnék fát. Ki hogy oldja meg?2022. okt. 17. 12:13
11/12 anonim válasza:
10. Ja értem. Hát, mi nem szeretjük de ez van. Már évek óta szokjuk a 18 fokot ami most sokaknak új dolog a közintézményekben, vagy otthon.
12/12 anonim válasza:
A gyapot minimum 20 cm legyen, 2 rétegben, eltolással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!