Mekkora gáz általány jött ki? Mekkora a lakás/ház m2-e és mekkora gáz általányt számláztak?
12500ft
90nm tégla lakás 4 méteres belmagassággal, bent 24 fokkal
"Nem tudom eldönteni örüljek vagy ne"
Közel egy millió Ft/év és nem tudod eldönteni??
Én pl. infarktust kapnék...
1-es
Az nem valós érték, ha körben fűtenek mások!
@3
És akkor az sem lenne valós érték ha lenne szigetelés a házon? Vagy két szintes lenne?
Persze, máshogy kell nézni a lakásokat és házakat, de kérdező mind a kettőt kérdezte
ÁTALÁNY!!!!
Nem "általány"
Mi olyan nehéz ezen?
Mi által általány az általány? :) Az átlag szóból ered a kifejezés, nem az által szóból!
Ez olyan, mint a "szorgalmi út", na attól is kiborulok... Mit szorgalmaz a szorgalmi út? Hogy áthaladj rajta? Van még egy gyakori, az "utánvétellel" aminél meg azt érdemes megkérdezni magadtól, ha így használod, hogy mi után van a vétel?
Aki pedig az 5. hozzászóló hozzászólását nem vélte hasznosnak, azok mind, egytől-egyig támogatják azt, hogy hibásan használjuk ezeket a kifejezéseket, úgyhogy bár hiába nem válasz a kérdésre, igenis helye van a helyreigazításnak, hogy felhívja erre a figyelmet!
152m2-re a 77 ezer forint az nézőpont kérdése, ahonnan én nézem nem sok! Mi ugyanekkora házra fizetnénk éves szinten 1.5M forintot, azaz 125 ezer forint átalányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!