Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mekkora gáz általány jött ki?...

Mekkora gáz általány jött ki? Mekkora a lakás/ház m2-e és mekkora gáz általányt számláztak?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni örüljek vagy ne de mi 152 m2 emeletes házra kaptunk 77000 Ft-os általányt.Melegvíz,fűtés és a főzés is gázzal működik.

2022. okt. 6. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9.

A homlokzatot is szigeteljétek jövőre!

2022. okt. 7. 09:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Kiegészítés emeletes a ház és a belmagasság is nagy.Engem az érdekel aki hasonlóan nagy házban lakik és általányt fizet az mennyit fizet?
2022. okt. 7. 09:35
 13/15 nemaRendőrség ***** válasza:

Ami hiányzik, hogy 150+150 az alapterület vagy 75+75.

Mert a 75+75 azért nem olyan nagy, kb kádárkockára felhúztak mégegy szintet.

A másik viszont kiemelkedő.

2022. okt. 7. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Hasonló méretű házban lakom, de még nem jött meg a gázszámlám. Csak remélni tudom, hogy lényegesen kevesebb lesz mint a tiétek, mivel én minden télen mindenhol elzárom a radiátorokat kivéve a nappalit, a konyhát és a fürdőszobát.

Amennyiben mégis valami milliós éves számla jönne ki, akkor inkább lekapcsolom a rendszert és leautózok valamelyik tengerpartra, ahol ennyiből vidáman el leszek télen. Ahol amúgy is csak nyáron vannak vendégek, és örömmel fogadnak -és olcsón- egy olyan őrültet aki a szezonon kívül menne hozzájuk "nyaralni".

2022. okt. 7. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát, ezt neked kell tudni, hogy jó e vagy sem. Én havonta szívrohamot kapnék ekkora számla láttán. A mi házunk 150m2, egyszintes. 14 ezer x ft az átalányunk, pont most intéztem, diktálásról álltunk át mert már a tököm kivolt az ilyen olyan amolyan jelleggörbés fszságokkal.
2022. okt. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!