Haszonélvezőként rezsi tartozást behajthatnak rajtam?
Szülői házon én vagyok a haszonélvező egyéb okok miatt, de nem lakok ott. Az idióta apám nem érti meg, hogy a tavalyi évi gázátalánya, ami 26k volt, idén már jóval magasabb összeg lesz. " ő fizeti tovább a 26ot", azaz kb 1milliós tartozást fog összehozni ezzel jövőre.
Mondjak le a haszonélvezetről inkább, vagy nem befolyásolja? A számlák az ő nevén vannak, ő a ház tulajdonosa.
Be nem hajtják, csak esetleg elárverezik a házat nem fizetés esetén.
Azután majd egy híd alatt elbeszélgethettek apáddal, hogy a tulajdonról meg a haszonélvezetről...
A #4 válasza (14:33) a helyes!
Alighanem apád nevén van az óra és ő szerződött a szolgáltatóval. Ha a Te neveden van az óra, Te szerződtél, akkor rajtad hajtják be, de meg is szüntetheted a szolgáltatást azzal, hogy bontsd fel a szerződést.
Ha egy szerződést felbontanak,attól még az adósságot ki kell fizetni.
Nem csak haszonélvező vagy,ha nem idővel örökös is .Nem csak vagyont lehet meg örökölni,az adósságot is .
2.
Te sem érted a haszonélvezet lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!