Pont ahogy a tulajdonjog is. Kozosen. Es akkor nem lesz belole kesobb se problema.
2022. okt. 10. 12:14
2/10 anonim válasza:
Ahol lehet ott közös néven, de nem mindegyik szolgáltatónál lehetséges, viszont meghatalmazással lehet ügyintézni ilyen esetben is.
2022. okt. 10. 12:22
3/10 anonim válasza:
Aki intézkedni fog. Aki felhívja őket ha reklamálni kell a számla miatt stb…
Ha a párod ezt soha nem fogja elintézni akkor kár az ő nevére, célszerűbb a tiédre. Mert ha az ő nevén van akkor kell meghatalmazás ha te intéznéd.
Szóval aki ezeket a dolgokat nálatok intézi, annak a nevére kell.
2022. okt. 10. 12:28
4/10 anonim válasza:
Aki inkább intézkedik, és legyen meghatalmazása a másiknak egyéb esetekre esetleg.
2022. okt. 10. 12:43
5/10 anonim válasza:
Aki a valóságban is a pénzét adja majd a "közös ház" megvásárláshoz.
2022. okt. 10. 13:45
6/10 anonim válasza:
Annak a nevére kerül, aki bemegy az adott közműhöz. Nálunk a közművek az én nevemen vannak, mert feleségem nem szereti az ügyintézést. A biztosítás pl az ő nevén van, mert ismeri az üzletkötőt. Ennyi. Amúgy szerintem nincs jelentősége.
2022. okt. 10. 15:04
7/10 anonim válasza:
Nálunk én tudok jobban odafigyelni arra, hogy pl. minden be legyen fizetve és én is hisztizek, ha valami baj van, így evidens volt, hogy az én nevemre kerülnek a közművek.
2022. okt. 10. 15:19
8/10 NTBS válasza:
Felezve az is.
2022. okt. 10. 17:04
9/10 anonim válasza:
Akién akarjátok.
Miért?
Minden pár más. Vannak akik külön kasszán vannak,mások közösen, van ahol házassági szerződés is van stb.... Így itt mától várni a választ értelmetlen.
Ha esetleg érdekel, a mi helyzetünk: Közös a ház, mindent együtt értünk el, meg sem fordult a fejünkben a külön kasszázás. Ettől függetlenül minden számla az én nevemen van, mert én intézem, vezetem mappában mi van befizetve,mi nincs. Mikor még lakásban laktunk, a feleségem csinálta, de megunta, így cseréltünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!