Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy lehet a főzésre csak 1-2...

Hogy lehet a főzésre csak 1-2 m³ gázom?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy kb óránként 0.5-1 m³ megy el a legnagyobb lángon tűzhelyem.

Én naponta sütök főzök, leves és második féle, néha süti, de 1-2 m³ fogy csak el mindig a nem fűtős időszakban? Ez hogy lehet?

2022. szept. 30. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol olvastad, de nekem is csak annyi megy el, augusztusban 1 köbméter pl.
2022. szept. 30. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam, hogy kb óránként 0.5-1 m³ megy el a legnagyobb lángon tűzhelyem."

Nem lehetett hiteles forrás, ez ki van zárva. Nekünk nyáron egész hónapban ment el 10-15m3, és mindennap többfélét is főzünk. Ráadásul ebben még valamennyi melegvíz is van (a konyhai melegvíz megy gázról, a fürdőszobában villanybojler van).

2022. szept. 30. 16:45
 3/6 Revolúcióbiológus ***** válasza:
100%
Legfeljebb akkor használ el a tűzhely annyit, ha egyszerre ki van nyitva az összes gázrózsa, de egyébként az a láng már laza disznópőrzsölésre is elég lenne.
2022. szept. 30. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Facebookon, sokan írták hogy nekik egy húsleves+rántott hus krumpli kombó 2 m³ pl és be is linkelgettek cikkeket ahol elolvastam és tényleg azt írják, hogy kb ennyi a fogyasztása egy gáztűzhelynek
2022. szept. 30. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Neke is június július augusztus szeptember 1 m³ volt a fogyasztás.
2022. szept. 30. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb égőn főztem krumplit, 10 literes edényben kb. Talán 1 órán át.

300 liter gáz fogyott el.

2022. okt. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!