Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit költ egy 4 tagú...

Mennyit költ egy 4 tagú család főzésre heti szinten?

Figyelt kérdés
Férj,feleség,2 kiskorú.

2018. júl. 24. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Változó!

Rengeteg mindentől függ. Egyrészt a lehetőségektől, a megszokott dolgoktól másrészt a "muszáj" (allergia, diéta) is beleszól!

2018. júl. 24. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy az a 2 kiskorú óvodás vagy 15 éves-e.
2018. júl. 24. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3an közel 70.000ret, de abból 40.000 Az én kajám.
2018. júl. 24. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy egy 34 éves nő 55kg

Egy 13éves kislány 41kg

És egy aktív sportoló asztalos férfi 93kg

2018. júl. 24. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
A kiskorú nekem a 14 alattit jelenti,de lehet rosszul tudom. Sok mindentől függ,csak szeretném tudni,hogy egy átlagos családnak mennyiből jön ki a főzés kb. Allergiával,vagy anélkül. Mindegy.
2018. júl. 24. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

18 év alatti a kiskorú, a fiatalakorú az büntetőjogi kategória. De mindegy is.

Mi 100.000 ft-ot számítunk étkezésre egy hónapban, ebben minden benne van: meleg és hideg élelmiszer is. Nem a legolcsóbb dolgokat vesszük, és alapanyagokat vásárolunk, nem feldolgozott árut. Hús ökogazdálkodásból vagy szabadtartásból, a tojás is, heti egyszer tengeri hal is van. A kenyeret mi sütjük, de nem a legolcsóbb, hanem jó, malmi lisztből.

Kerüljük az adalékanyagokat is, de rengeteg zöldség fogy, és gyümölcs is, viszont cukrot nem eszünk.

De semmi varázslás, ma pl. sárgaborsófőzelék az ebéd, mert azt nagyon szeretjük, egy-egy szelet grillezett hússal. Holnap mac and cheese lesz, tegnap pedig cukkinis bulgur volt, sült csirkével. Körülbelül így főzünk.

2018. júl. 24. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!