MVM Gáz! Hova/hogyan adhatom le a kérelem-bejelentés
nyomtatványt ha a gázt főzésre is használom nem csak
fűteni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném lejelenteni egy nyomtatványon, hogy nem vagy fűtésre használom a gázt, hanem azon főzök stb.
Van erre valami online felület esetleg? Sajnos magamtól nem tudok rájönni. Személyesen nem tudok bemenni sehova, mert már 120 km-es körzetben csekkolgattam az ügyfélszolgálatokat és sehova nem lehet időpontot foglalni. Ezért muszáj lenne valami online megoldást találnom.
Lehet ezt intézni ügyfélkapun vagy ilyesmin?
Nagyon köszönöm előre az útbaigazítást.
2022. szept. 22. 23:08
1/8 anonim válasza:
Bocs, de nem igazán értem, hogy jelent valami előnyt, hogy mire használod?
Így is, úgy is csak 1729 m3-t kapsz rezsicsökkentett áron.
Vagy tévedek?
2022. szept. 22. 23:20
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem lehet ezt online intézni, pont ezért vannak tele az ügyfélszolgálati irodák. Jó nagy szívás.
2022. szept. 23. 00:01
3/8 anonim válasza:
Nincs jelentősége
2022. szept. 23. 00:17
4/8 anonim válasza:
Menj be szenélyesen időpont nélkül. Én is ezt fogom tenni jövő héten. Telefonon nem lehet őket elérni, online foglalhato időpont nincs. Mar a második számla jön ki, ahol piaci áron is számláznak. Muszáj lenne megtudnom a jelleggörbemet, meg hogy visszakapom-e azt, amit most piaci áron számláztak ki. Jóval alatta vagypk az 1729 köbméternek.
2022. szept. 23. 06:19
5/8 anonim válasza:
Ilyen lehetőségről nem tudok.Csak egy mérő óra van.Ez nem olyan ,mint a hideg, meleg víz központilag.
2022. szept. 23. 07:41
6/8 anonim válasza:
Miért nem átalányt fizetsz?
Ezerszer leírtuk már!
2022. szept. 23. 09:06
7/8 dome067 válasza:
Van jelentősége.
Nem egyszerű a számla.
Figyelembe veszik a gáz fűtőértékét, a fogyasztást, és a jelleggörbét.
Vegyes használatról nyilatkozni kell, mert akkor is másképp számolnak.
Függtlenül, hogy diktálós, vagy általány.
2022. okt. 21. 19:57
8/8 estoyaqui válasza:
számít a bejelentés minden képen mível más az elszámolás. Mi tavaly kértük hogy állítsák át hogy csak fürdésre és főzésre használjuk a gázt fűtésre nem és egész télen nem kellett gázszámlát fizetni mivel túlfizetésünk volt és nyáron pedig nagyon minimális volt ez az összeg. Ha fűtésre is be lett volna állítva sokkal többet kellett volna fizetnünk. Én tavaly emailen keresztül intéztem ezt el, nem volt gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!