Van, aki még nem kapcsolta be a fűtést?
Nálunk 18 fok van, nappal talán felmegy 19-e, de nem gyújtottunk még be. Viszont fázom is, és kicsit tartok tőle, hogy megfázom, így lehet kéne.
Konvektoros fűtés van az albérletben, eredetileg spórolásból nem akartam még bekapcsolni, de ahogy lement 19 fokra az általános hőmérséklet, ezt elengedtem, most már csak az tart vissza, hogy szeretnék szólni a tulajnak, mielőtt begyújtjuk, hogy ellenőriztesse át, ha akarja. (Sajnos akadékoskodott már dolgokon, így inkább biztosra megyek.)
A 20 fok még teljesen élhető volt, megértem, hogy egy hősugárzóval elvagy, tényleg ez az állandó 18 fok, amire már azt mondom, hogy na ez tényleg hideg.
Mostanában 20 fok van nálunk ( családi ház). Még nem fűtünk, jobban felöltözünk. Gázzal addig nem is fogunk fűteni, amíg nem tudjuk elintézni, hogy átírják a fogyasztási módot vegyesre, + átalányra állunk. Várnunk kell kicsit még, mert be kell adnunk hatósági bizonyítványt dupla kedvezményes gázra.
A kérvényt már beadtuk. Az eljárás elindult ezzel kapcsolatban, Most várjuk a helyszíni ellenőrzést. Aztán ha megvan a bizonyítvány, mehetünk az mvmhez. Remélhetőleg október folyamán ez az egész már megoldódik.
Ha lemegy tartósan 18 fokra a hideg, akkor majd addig, párszor befűtünk fával.
most néztem meg, tavaly kb. október 8-10 körül lett bekapcsolva a fűtés.
ha tartani akarjuk a limitet, akkor addig várnunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!