Kollegák pont tegnap mondták hogy hazaérnek és már begyújsák a kandallót/kályhát vagy bekapcsolják a fűtést. Engem néztek bolondnak mikor azt mondtam csak bekapcsolom a hősugárzót estére és az nekem elég. 20fok van a lakásban, persze akinek gyereke van azt megértem. Vagy nem korai még fűteni?
Embere és hőfoka válogatja. Én október vége, november eleje körül szoktam. Addig mindig megvolt a 20 fok.
2022. szept. 24. 10:42
2/17 anonim válasza:
Nálunk egyedi fűtés van, szerdán indult el, de én letekertem. Most is nyitva van az ablak.
2022. szept. 24. 10:53
3/17 anonim válasza:
Még tartja magát a szigetelés, nappal 21 fok van. Ha nappal lemegy 20 alá, befűtök. Nem spórolok, csak jobban szeretem a hűvösebb lakást és most még van annyi ereje a napnak, hogy az ablakokon keresztül felmelegítse a benti levegőt.
2022. szept. 24. 10:53
4/17 anonim válasza:
Nagyon jól benapozott, "körbefűtött" lakásom van. Még 23 fok van, éjszaka 21 körül. Hetek, mire eljutok oda, hogy fűteni kelljen.
2022. szept. 24. 10:56
5/17 anonim válasza:
Mi Bécsben lakunk egy társasházban, itt még 22 fok van, a falak jól szigeteltek. Nyugati fekvésű, a délutáni nap sokat segít. De az északi fekvésű hálószobában kicsit hidegebb van. Még nem fűtünk.
2022. szept. 24. 10:58
6/17 anonim válasza:
még nem, 18 fok van,
2022. szept. 24. 11:46
7/17 anonim válasza:
Még én se 18,6 fok van de jövő héten jön a gázszerelő, hogy át nézze a konvektort meg ki takarítsa fázok is már hideg is van de addig ki bírom.
2022. szept. 24. 13:26
8/17 anonim válasza:
22 fok van idebent, családi ház. Megcsináltam rendesen a szigetelést.
2022. szept. 24. 14:04
9/17 anonim válasza:
Mi tegnap este kapcsoltuk be a fűtést, 21 fok volt. Még bírtuk volna nélküle, csak pici gyerekünk van, aki sokat kúszik mászik a szőnyegen, így muszáj volt.
2022. szept. 24. 14:15
10/17 anonim válasza:
Én nem dátumtól, hanem időjárástól teszem függővé. Mint ahogy az autón a téli kerékgarnitúrát sem dátum szerint, hanem a időjárás, hőmérséklet függvényében szerelem át.
Most a szokásosnál hidegebb van. Teljesen megértem, aki már fűt. Nálunk most 20,1 °C van a házban. Nincs melegem, de szerencsére fázós sem vagyok, ebben még elvagyok. A munkahelyemen szerintem ennél hidegebb van, mégsem fűtenek és nem lázadozik amiatt senki.
Itthon a gázt még eszem ágában nincs bekapcsolni. Tegnap este viszont a szezonban először begyújtottam egy kis kerti hulladékkal. Egyszer megraktam a kazánt, leégett, kellemes meleg lett tőle a házban. El lehetett viselni. Szerencsére ez még nem az az idő, amikor minden nap meg kell rakni a tüzet és folyamatosan pakolni kell a kazánt reggeltől estig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!