Ennyit kell majd fizetni?
1 éve cseréltünk gázkazánt és a régi 2368m3 éves fogyasztást produkált, előtte 2100 volt. Most az új kazánnal 1900m3 jött ki. Viszont úgy van, hogy egyszer nem diktáltam és azóta hőmérsékletfüggő részszámlázás van
Ez úgy nézett ki, hogy szeptemberben 17ezer(gondolom mert emelkedett a fogyasztás), október 16e, november 31e, december 43e, januàr 48e, február 45e, március 30e, április 20e, május 0, június 6e.
Majd csak 26-án lesz az éves leolvasás, de kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell fizetnem ezek után. A kalkulàtor 25e adott ki az új 1900/12-vel?, viszont múlt évi csak 9 hónap, ha maradok ebben. Vagy lehet jobban járnék ha át állítanám átalànyra, mert 3 lehetőség van. Arra is kívàncsi vagyok, hogy ha nem lenne ez az egész hanem a régi rendszer mennyit kellett volna fizetnem az új fogyasztással. Meg még van gáztűzhely, de azt nagyon ritkán használjuk, heti 3 mondjuk, de nem mindig és kb 10-15 percig. Bocsánat ha kicsit össze-vissza írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!