Hogyan bírkóztok meg a rezsivel albérletben? Én szerintem nem bírom tovább. Hogyan lehet ezt átvészelni?
"A szakember szerint a kutyatartás, cicatartás havi költségei mostanában nem úszhatóak meg 30 ezer - 40 ezer forint alatt, és akkor ez még az etetés, az alkalmankénti megelőző oldatok használata, a féregirtók, az oltások nélküli összeg."
"Mindenkinek legyen legalább 150 ezer forint tartaléka talonban, mert bármikor beüthet a baj, a kezelési költségek pedig nagyon könnyen elérhetik a több százezer forintot is. Kutyát, cicát tartani ma már luxus kategória, nem úgy van, mint régen"
Aki 2 db macskát is tud tartani manapság, az ne sírjon!!
Ne vedd a szívedre a 6-ost, látszik, hogy sötét, korlátolt ember. Abból is látszik, hogy bele sem gondol, hogy sokan nem "vásárolják" az állatukat, hanem befogadnak olyan állatot, aki gazdátlan vagy rossz sorsú volt.
A kérdésedre valóban nem tudunk válaszolni, ha nem változtat a lakás tulajdonosa, akkor keresgélj olyan albérletet, ahol tarthatsz állatot, úgy tudom, sajnos nagyon nehéz. Próbáld meg kibírni a cicák miatt is valahogy.
Ez egy pénznyelő, válassz másik lakást!
1 fős lakás rezsije meg kell álljon 25 000-nél közös költséggel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!