Havi 150ezer forintból hogy lehet megélni egyedül, albérletben?
Olvastam az előző kérdést, és ott mindenki az én fizetésem dupláját írta.
Egyelőre otthon lakom, tanítónő vagyok, most nemrég végeztem, az első munkahelyemen dolgozok.
Már számolgattam én is az elköltözést, de még itthon élve is kevésnek érzem ezt a fizetést. (Nyilván, most hogy már keresek, besegítek a rezsibe és párszor enyim a bevásárlás is.)
Budapesten dolgozom, kezdek jövőre MSc-t (bár ebben ez a fizetés mellett bizonytalan vagyok) és a párom, barátaim is itt élnek. Az összeköltözés nem merül még fel, mert friss kapcsolat.
Nem tudom, hogy mit csináljak. Nem akarok pályát váltani (még), mert 4 éven át tanultam ezt és alapvetően nagyon szeretem, de úgy látom, hogy képtelen leszek valaha is a saját lábamra állni.
Nem tudom mi a szakirányod, de én biztos csak korrepetálnék. Középiskolásokra, de inkább egyetemistákra kell ráállini. Ráadásul az egyetemeken mindig van egy szabad zug és így ott tudsz okosítani mindenkit.
Így min a dupláját megkeresed a mostani bérednek
"tanítónő vagyok, most nemrég végeztem"
Akkor Te jelenleg csak 4. max 5. osztályig taníthatsz?
Szakirány ami jó: matek, fizika, idegen nyelv. Ezekkel tényleg korrepetálhatsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!