Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Akkor most minden diktálosnak...

Akkor most minden diktálosnak piaci áron számolta az Opus a gázat?

Figyelt kérdés

Nekem még nem érkezett meg a számla, pedig holnap diktáljuk a következőt. Viszont nagyon félek tőle. Olvastam, hogy hol lehet megtudni, hogy mire van beállítva a felhasználásmód, és nekünk 0-ra, azaz csak fűtésre, ami persze nem valós, hisz áfolyásos vízmelegítőt és gáztűzhelyet is használunk.

Honlapon sincs fent, hogy lenne számlánk, szóval nem a posta a hibás.

Van értelme hívni őket és átállítani a felhasználási módot vagy várjuk meg a számlát?

2022. szept. 18. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

2 éve lakom itt, semmi ráfizetés nem kellett, max 16ezer volt a számlám télen a leghidegebb hónapban. Egy kis lakásról van szó. Tökéletesen megfelel a diktálás. Tudom, hogy az Opust kell hívnom ha csak fűtésre vagyok állítva, stb.

Csak az a kérdésem, hogy minden Opus-os diktálós fűtésre van állítva?

De még senki nem válaszolt erre...

2022. szept. 19. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt senki sem tudja biztosan.

Amúgy Mi is opuszosok voltunk havi diktáláson évekig. A rezsiemelés bejelentése után Augusztus első felére azonnal emelt áron számlaztak 5m3 gázt. Ezek szerint minket tévesen csak fűtésre regisztráltak anno. Az biztos hogy nem mi mondtuk ezt, mivel soha nem csak fűtésre használtuk. A a szerződésünkben pedig nincs is benne semmi erről az infóról.

Az ügyintézés még csak most kezdődött, mert még várnunk kell egy papírra. Aztán irány a szolgáltató, felhasználásváltás lesz, és áttérünk átalányra. Az kevésbé szivatós.

2022. szept. 19. 18:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor te beleférsz a kedvezményes keretbe.
2022. szept. 20. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!