Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Akkor most minden diktálosnak...

Akkor most minden diktálosnak piaci áron számolta az Opus a gázat?

Figyelt kérdés

Nekem még nem érkezett meg a számla, pedig holnap diktáljuk a következőt. Viszont nagyon félek tőle. Olvastam, hogy hol lehet megtudni, hogy mire van beállítva a felhasználásmód, és nekünk 0-ra, azaz csak fűtésre, ami persze nem valós, hisz áfolyásos vízmelegítőt és gáztűzhelyet is használunk.

Honlapon sincs fent, hogy lenne számlánk, szóval nem a posta a hibás.

Van értelme hívni őket és átállítani a felhasználási módot vagy várjuk meg a számlát?

2022. szept. 18. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az Opus nem állít ki neked gázszámlát.

Az MVM Next-et keresd fel.

2022. szept. 19. 06:07
 2/13 A kérdező kommentje:

Az Opus sz elosztónk, ők tudják átállítani a felhasználás módot és ők kötelesek ezt továbbítani az mvm- nek.

Kérdésem az volt, hogy telefonáljak előre vagy várjam meg a számlát, hátha jó összeg fog érkezni?

2022. szept. 19. 09:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem várnám meg vele a karácsonyt.
2022. szept. 19. 11:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Minden kérdésnél leírtuk már, hogy a gázt átalányban kell fizetni!
2022. szept. 19. 12:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem saját ház, ezért nem akarok átalányt fizetni. Annyit akarok fizetni, amennyit fogyasztok, mert ha elköltözök, akkor nem én kapom vissza, amit előre befizettem.
2022. szept. 19. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:

a számla nincs a neveden?

akkor piaci áron fizethetsz, mert ha elköltözöl nagy gázszámlát tudnál hagyni, ha a kedvezményest fizetnéd.

2022. szept. 19. 16:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Nincs a nevemen, rokon lakásában lakom, míg nem lesz pénzem sajátra. Amolyan szívességből lakhatok itt. Nem akarok adósságot vagy bármi ilyen a házra hagyni, de nem szeretnék többet fizetni a kelleténél. Eddig szuper volt, hogy mindenből annyit számláztak, amennyit fogyasztottam. Ennél szeretnék maradni, csak nem piaci áron oktalanul. Gondolhatná a kedves mvm is, hogy nem fűtöttem augusztusban, hanem főztem és meleg vízben zuhanyoztam...
2022. szept. 19. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Személyesen kell felhasználási módot átiratni.
2022. szept. 19. 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:

az mvm inkább havonta kér többet vagyis kérjen többet mint egy év múlva egy összegben plusz 4-500 m3 gáz elfogyasztása után 300-500 ezer forintos számlával lepjen meg.

talán most még így fel tudja hívni a figyelmet az odafigyelt fűtésre...

2022. szept. 19. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:

idő utazás:

egy év múlva a gyakori kérdések arról fognak szólni:

éves leolvasás után, miért ilyen magas a rezsi számla?

senki nem mondta, hogy 750.- ft 1 m3 gáz.

2022. szept. 19. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!