Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Jól értelmeztem, hogy attól...

Jól értelmeztem, hogy attól még hogy én éves szinten az 1728 köbméter gáz alatt fogyasztok, A téli hónapokban fizethetek akár százezres számlát is?

Figyelt kérdés
Átalányban fizetek. Most csak 1800 Ft ot... Vagyis nem egyenletesen az éves vállalás alapján. Úgy értettem speaker t a tévében hogy fogyasztási jelleggörbe alapján kell majd fizetni... Vagyis lesz majd bőven olyan része a számlámra mondjuk decemberben ami havi 144 köbméter fölé megy és azt piaci Áron körülbelül tízszeres Áron fogják nekem kiszámlázni és állítólag ugye az év végi elszámolásnál majd jóváírják vagy visszaadják de hát könyörgöm :én nem fogom befizetni az biztos
2022. szept. 17. 10:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
A tavalyi fogyasztás értéke amúgy is hibás. Nekem ezidáig 2 különböző érték jelent meg, mindkettő legalább 100-zal eltért a valós éves fogyasztásomtól. Káosz a köbön.
2022. szept. 18. 18:23
 32/36 A kérdező kommentje:
Most hogy megnéztem a részletes számlát kiderült hogy tulajdonképpen csak azt a havi alapdíjat fizetem plusz a biztosítást mert kötöttem náluk nyami extra balesetbiztosítást is tehát az a kettő adja ki az 1800 63 Ft ot.... Vagyis gázfogyasztást egy forintot sem fizetek
2022. szept. 21. 13:12
 33/36 A kérdező kommentje:
Helyesbítés: anyami az nincs ott
2022. szept. 21. 13:12
 34/36 A kérdező kommentje:

Az összeg pedig 1863 Ft most már két hónapja ennyit számláznak.

Az alapdíj havonta bruttó 973 Ft a biztosítás pedig havi 890 Ft.

Vajon miért nem fizetek gázfogyasztást egy fillért sem amikor átalány fizető vagyok?

Próbáltam hívni őket telefonon de esélytelen.... Ráadásul meg játsszák azt a személyiséget hogy le kérdeznek különféle dolgokat meg felhasználó azonosító t.... Aztán közlik hogy próbálkozzak máskor mert most foglalt mindenki

Bármilyen szolgáltatónál is felhasználó azonosítót vagy ilyesmi csak akkor szoktak kérni amikor már bent vagyok úgymond ajtón belül vagy hogy mondjam tehát azután azt mondani hogy hát most nem tudnak velem foglalkozni az példátlan szemétség szemétség

2022. szept. 21. 13:16
 35/36 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez az a helyzet, amikor 0 köbmétert diktál valaki.
2022. szept. 21. 22:12
 36/36 A kérdező kommentje:

Megoldódott a rejtély

Voltam bent az ügyfélszolgálaton

Még augusztus elején módosítottam az interneten az éves fogyasztás omat.... Azzal a szándékkal hogy ez majd a következő időszakra fog vonatkozni, viszont a rendszer erre az időszakra írta amiben most is benne vagyunk

Végül is logikus.... Csak mivel én egyidejűleg megküldtem az óraállás omat is, arra gondoltam hogy a mostantól következő időszakra lesz mert most változott a rendszer a szisztéma meg minden egész elszámolás meg minden hát főleg az árak ugye

És ezt a vállalat éves mennyiséget vették alapul nekem elmúlt év novembertől most novemberig van nekem a ciklusom. A vállalat kóta szerint amire én ugye módosítottam az éves mennyiség emet tehát az azt jelenti több méterekre én már megfizettem ezért küldtek nullás számlát egymás után kétszer is.

2022. szept. 23. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!