Melyik típusú kondenzációs kazánt érdemes ma megvenni?
Figyelt kérdés
Úgy ahogy a bojleroknál a legtöbben esküsznek a Hajdu bojlerekre, hogy ha rendszeresen ki van salakozva akkor örökké tartanak, ennek szinonímájára van ilyen jó minőségű kondenzációs kazán is?2022. szept. 15. 23:50
1/5 mindentudó99 válasza:
Felénk a Bosch márkát szerelik a gázszerelók be leggyakrabban. Szüleimnél szuperül működik. Én egy olcsóbb tipust választottam Sauiner Duval néven. Az is tökéletesen működik négy éve.
3/5 anonim válasza:
Nálam Baxi megy vagy 14 éve.
Szervízre, javításra eddig 100 ezer alatt költöttem.
Minden 3-4. évben szervizeltetem.
4/5 anonim válasza:
A szerelőknek is megvan a kedvenc termékük.Ezt szeretik is ők saját maguk megvenni ott,ahova mindig járnak vásárolni.Ezért a bolt is jól jár,meg a szerelők is....Nálunk a rutinos szerelő azt mondta,közép kategóriát kell választani,a gagyit elfelejteni.Alapjában a fullosak sem tudnak többet,csak tele rakták őket egyéb érzékelőkkel,melyek egyben hiba forrást is jelenthet.Immer gáz van nálunk 6 éve .Majd akkor hívok szerelőt,ha szükség lesz rá.Eddig még erre nem volt szűkség.
A Sauner Duvál is egy megbízható márka .
5/5 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek az Aristo kondenzációs kazánokról? Összehasonlítva az általatok említettekkel.
2022. szept. 18. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!