Mikor kezdtek el fűteni?
Figyelt kérdés
Amilyen árak vannak nem merem beindítani a fűtést, de jövő héttől már csak 19fokot mond. Lassan be kell indítani2022. szept. 5. 09:37
1/21 anonim válasza:
Amikor fázunk.
Vastagabb takaró, tréningruha itthonra bekészítve
3/21 anonim válasza:
Hát amíg kint van 19 fok, nálam nem fog lehűlni bent 22 fok alá soha.
Általában november vége felé kell bekapcsolni.
4/21 anonim válasza:
Ne vicceljél már, szeptemberben még szokott nagyon meleg lenni. Ha egy nap 19 fok van, az nem azt jelenti, hogy kihül a lakásod fél nap alatt.
5/21 anonim válasza:
3.
Nagyon jól szigetelt a házunk, ennek ellenére október első hetében muszáj már fűteni.
Te hogy bírod ki november végéig? Lakás? Úgy esetleg érthető.
6/21 anonim válasza:
5: Én nem házban lakom (!!).
Budapest belváros.
Itt még 3 napja is trópusi éjszaka volt!!
7/21 anonim válasza:
Én is szigetelt házban lakom, kb. október közepéig tartja a nyári meleget.
8/21 anonim válasza:
Lepontozhattok, de valamelyest itt az ideje megtanulni kilépni a komfortzónánkból. Nagyon nincs az rendben, hogy 25 fok felett klíma, 19 fok alatt már fűtés. Hullik is szét a Föld egész energetikája, és ezt nem csak a háború, hanem a mi megszokott kényelmünk is okozza.
9/21 anonim válasza:
Akkor szoktam elkezdeni fűteni, amikor a lakás hőmérséklete lemegy 18 fok alá. Ehhez olyan 10-12 fokos külső hőmérséklet párosul, ráadásul huzamosabban. Mivel csak esténként vagyok otthon, nem kell, hogy folyamatosan meleg legyen. Gyerek, idős ember nincs, aki igényelné a meleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!