Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Rezsicsökkentés csökkentése...

Rezsicsökkentés csökkentése után, kinek hogy alakult az első gázszámlája?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 20:48
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
58%

40-hez

Mobilròl ìrok, csak kinlòdok. Hol van netem, hol nincs.

Szòval. 7-èn kellett volna diktàljak, de bemondtàk, hogy elsejètõl lehet. Màsnap: 1-15-ig kiterjesztik. 1-èn este diktàltam. Aug. 31-i diktàlàsnak vette be, mint hatàridön kìvülit. Szeptember 2-àn nèztem, àtìrta normàl havi diktàlàsnak, de maradt augusztus 31-i dàtummal.

Gondolom ez okozhatott valami galibàt.

2022. szept. 5. 20:45
 42/59 anonim válasza:
80%
A munkahelyen a kollégák azt beszélték, h szerintük azoknál emelkedik majd akik nem panel prolik. Mert ha még a paneleseknek is, akkor aztán megindul a nép, es attol meg félnek. Féljenek is.
2022. szept. 5. 23:57
 43/59 anonim ***** válasza:
64%
Úgy hírlik, a panelesek se ússzák meg, csak idő kérése.
2022. szept. 5. 23:59
 44/59 anonim válasza:
73%
43-as, 42-es vgyk. Pfff de gaz, jezusom. Amúgy mi az, h úgy hírlik? Mármint mit tudsz, amit pl én még nem. A leggázabb az lesz, ha még ekkor se csinál semmit a nép. De ha csinálnánk is, érnénk vmit? Semmit. Csak ellenünk fordítanánk a rendőröket. Simán kitörne egy polgár háború is.
2022. szept. 6. 00:38
 45/59 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Ennyit tudok. Én is aggódok amiatt, hogy a nép neki fog lódulni.

2022. szept. 6. 00:55
 46/59 anonim ***** válasza:
70%

27-es vagyok, még ma megpróbálom kideríteni, hogy éves leolvasás előtt átmehetek e általányba.

Az eddig olvasottakból azt szűrtem le, hogy itt nagyon sok embert félrevezettek, a legnagyobb probléma, hogy sokan, köztük én se engedhetem meg magamnak jelen helyzetben, hogy a diktált, VALÓS felhasználás többszörösét fizessem ki és ezt a túlfizetést csak hónapokkal később kapjam vissza. Nekem most kell a pénzem, ha az éves átlag negyedét fogyasztom miért én fizessek világpiaci árat, nevetséges. A felhasználási módót és a jelleggörbét dugják fel maguknak, vicc ez az egész.

Itt egy régebbi cikk:

[link]

2022. szept. 6. 01:43
 47/59 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, be tudnád ide fotózni azt a számlát? Hátha közösen sikerül kibogozni.
2022. szept. 6. 08:35
 48/59 anonim válasza:
41%
Magánszemély vagyok, egyáltalán nem növekedett. Ez a lehetőség kimaradt, nekem hála Istennek nem lett semmivel sem több, mivel alig használok, remélem télen is tudom ezt tartani. Általában sikerülni szokott.
2022. szept. 6. 11:03
 49/59 anonim ***** válasza:
0%
az emberek 3/4 nem fizet többet a gázért...
2022. szept. 6. 13:10
 50/59 anonim ***** válasza:
73%

49.

Ne gondold.

Mi a bemondott "átlag" alatti éves fogyasztók vagyunk. Befértünk a havi limitbe jelleggörbe alapján is, mégis EMELT áron számlázták a 10m3-es fogyasztásunkat. És ehhez semmi előzetes tájékoztatás nem volt. Utólag dobták be a fogyasztási jelleggörbe mellé azt, hogy diktálósoknak nézik mire használja a gázt, mire regisztrálta a szolgáltató. Ez az információ a mi szerződésünkben nincs is benne, és egy büdös szó nem esett róla eddig.

Rengetegen kapnak most ilyen számlákat. Ezért is nagy a felháborodás, mert ez így semmi más, csak aljas lehúzás, és a fogyasztók megtévesztése.

2022. szept. 6. 14:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!