Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kikapcsolták a villanyt...

Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Nem lehet felhívni mert vagy szetkapcsol vagy ha végig nyomtam a gombokat akkor bemondja hogy minden ügyintéző foglalt majd fél óráig szól az a zene. Ügyfélszolgálat itt nincs. Holnap is csak déltől így csak szerdán lesz villanyom (ha délig befizetem aznap visszakapcsolják). Áprilisban kikapcsolták de akkor simán el lehetett intézni. Így csak a visszakapcsolasi díjat tudtam átutalni mert csak arról küldtek csekket. Fogalmam sincs mennyi a tartozás. Éves elszámolásban vagyunk. A posta ládát mindig én üritem. Nem jött fizetési felszólítás se csekk. Csak ilyen elszámolások jöttek. Ez az eon és reménytelen felhívni őket. Ha befizettem a vissza kapcsolást de a tartozást nem akkor felejtős hogy holnap kijönnek vissza kapcsolni?

2022. aug. 15. 19:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ilyen elszámolások jöttek."

havi számla, legtöbbször csekkel az alján.

ez csak akkor fontos, ha lekapcsol az áram.

2022. aug. 17. 13:12
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Menj be Kérdező a gyámhatóságra, mint a család viszonylag legéletképesebb tagja és kérdezd meg, hogy úgy enbloc hogy lehetne részleges gondnokság alá vetetni titeket, mivel nem vagytok képesek az önfenntartáson kívül (evés, ivás, kakálás) átlátni és rendezni az ügyeiteket. Ezt az örökös órakikapcsolások is bizonyítják, amikor 2 havonta pluszban fizetitek a ki/be kapcsolásokat.

Nem viccelek, van ilyen részleges gondnokság!

2022. aug. 17. 13:50
 23/34 A kérdező kommentje:
Vissza kapcsoltattam
2022. aug. 17. 15:35
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
És 2-3 hónapvmúlva megint ugyanez lesz?
2022. aug. 17. 15:46
 25/34 A kérdező kommentje:

Elég nagy az előítélet, így úgy érzem magyarázkodni kell. Berisztráltam az oldalukra így látpm mindig a számlákat, így online tudom figyelni/fizetni.

Ja és most melegvíz nincs mikor azóta volt 3x is vízmelegítés is. Kihívtam egy szerelőt, ki is jött egy óra múlva, a bojler rendben van, minden fel van nyomva. Tehát most ezzel megint lett megoldandó feladatom

2022. aug. 17. 20:34
 26/34 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha tegnapelőtt kikapcsolták és ma kötötték vissza, akkor nyilván nincs meleg víz, mert nem volt áram!

Különösen, ha vezérelt ("éjszakai") áramra van kötve. Holnap reggel lesz meleg víz.

2022. aug. 17. 20:49
 27/34 A kérdező kommentje:
Tegnap kapcsolták vissza
2022. aug. 17. 21:00
 28/34 anonim ***** válasza:

Tegnap mikor? És vezérelt áramotok van? Azaz 2 villanyóra?

2022. aug. 17. 21:05
 29/34 A kérdező kommentje:
Tegnap délután 4-5 körül talán. Később értem csak haza, addigra már megvolt. Van éjszakai, arról megy a bojler, éjjel, reggel és délután megy egy órát, akkor melegít a bojler, hallani is szoktam. A szerelő is mondta hogy a visszakapcsolás óta már 3x volt melegítés, vagyis kell, hogy legyen. Én is tudtam ezért hívtam ki.
2022. aug. 17. 21:12
 30/34 anonim ***** válasza:

Holnap hívd fel az EON-t és a hibabejelentés opciónál mondd el, hogy a visszakapcsolás óta nincs meleg vizetek, valamit rosszul kötöttek vissza, mert volt kint bojlerszerelő és a készüléknek nincs baja.

Ha ez így van, akkor semmit nem kell fizessél!

2022. aug. 17. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!