Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?
"Csak ilyen elszámolások jöttek."
havi számla, legtöbbször csekkel az alján.
ez csak akkor fontos, ha lekapcsol az áram.
Menj be Kérdező a gyámhatóságra, mint a család viszonylag legéletképesebb tagja és kérdezd meg, hogy úgy enbloc hogy lehetne részleges gondnokság alá vetetni titeket, mivel nem vagytok képesek az önfenntartáson kívül (evés, ivás, kakálás) átlátni és rendezni az ügyeiteket. Ezt az örökös órakikapcsolások is bizonyítják, amikor 2 havonta pluszban fizetitek a ki/be kapcsolásokat.
Nem viccelek, van ilyen részleges gondnokság!
Elég nagy az előítélet, így úgy érzem magyarázkodni kell. Berisztráltam az oldalukra így látpm mindig a számlákat, így online tudom figyelni/fizetni.
Ja és most melegvíz nincs mikor azóta volt 3x is vízmelegítés is. Kihívtam egy szerelőt, ki is jött egy óra múlva, a bojler rendben van, minden fel van nyomva. Tehát most ezzel megint lett megoldandó feladatom
Kérdező!
Ha tegnapelőtt kikapcsolták és ma kötötték vissza, akkor nyilván nincs meleg víz, mert nem volt áram!
Különösen, ha vezérelt ("éjszakai") áramra van kötve. Holnap reggel lesz meleg víz.
Tegnap mikor? És vezérelt áramotok van? Azaz 2 villanyóra?
Holnap hívd fel az EON-t és a hibabejelentés opciónál mondd el, hogy a visszakapcsolás óta nincs meleg vizetek, valamit rosszul kötöttek vissza, mert volt kint bojlerszerelő és a készüléknek nincs baja.
Ha ez így van, akkor semmit nem kell fizessél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!