Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kikapcsolták a villanyt...

Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Nem lehet felhívni mert vagy szetkapcsol vagy ha végig nyomtam a gombokat akkor bemondja hogy minden ügyintéző foglalt majd fél óráig szól az a zene. Ügyfélszolgálat itt nincs. Holnap is csak déltől így csak szerdán lesz villanyom (ha délig befizetem aznap visszakapcsolják). Áprilisban kikapcsolták de akkor simán el lehetett intézni. Így csak a visszakapcsolasi díjat tudtam átutalni mert csak arról küldtek csekket. Fogalmam sincs mennyi a tartozás. Éves elszámolásban vagyunk. A posta ládát mindig én üritem. Nem jött fizetési felszólítás se csekk. Csak ilyen elszámolások jöttek. Ez az eon és reménytelen felhívni őket. Ha befizettem a vissza kapcsolást de a tartozást nem akkor felejtős hogy holnap kijönnek vissza kapcsolni?

2022. aug. 15. 19:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Utolsó. Valóban így van
2022. aug. 16. 07:04
 12/34 A kérdező kommentje:
Én sajnos aspergerrel élek együtt. És semmit se tanítottak meg nekem és nem sok esélyem van elköltözni a szülőktől. Ők se normálisak és felelőtlenek. Gyerekkorunkban sokszor volt kikapcsolva a gáz és a villany. Télen is.
2022. aug. 16. 07:15
 13/34 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés. Van neted. Van víz, van gáz, telefon....stb. Azokat a számlákat ki fizeti? Hogyan?

Minden szolgáltatásnak díja van. Mindegyiket többféle módon lehet fizetni. Szinte mindnek van telefonos applikációja, és neten keresztül is belehet fizetni többféle módon.

2022. aug. 16. 07:30
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem értem, a #7 után már miért ekézitek? Nem tudtok olvasni? Írta, hogy laza az egész család.
2022. aug. 16. 07:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínű, hogy a családból valaki elrakta csekkeket.
2022. aug. 16. 08:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

12: OK, ezt írhattad volna rögtön a legelején is...

Az aspergert is, meg hogy a szülőkkel élsz együtt, nem random lakótársakkal.

Nincs valami családsegítő szolgálat vagy hasonló, ahol tudnál segítséget kérni...???

14: azért az, hogy "laza" eléggé eufemizmus erre a helyzetre.

Egyszerűen nemtörődöm, lesz.rom mentalitás. Nem a kérdező, hanem a családja. Nyilván tudják a gyerek diagnózisát, és idáig is elevickéltek valahogy. De ez marhára nem normális, hogy párhavonta pluszban kifizetnek súlyos tízezreket, ahelyett, hogy figyelnének a csekkekre...

2022. aug. 16. 08:26
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

"14: azért az, hogy "laza" eléggé eufemizmus erre a helyzetre."

Ezt hívják bakafántoskodásnak. :D Ennek mi köze van bármihez? Hozzászólásom olvastán normális ember leteker a #7-re, ott pontosabb dianózis olvasható.

2022. aug. 16. 08:43
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

17: kora reggel ne kelljen már írásképet elemeznem... :-D

Nyilván ez a "királynőt megölni nem kell félnetek én ellenzem" típusú központozási jelhiány - másodszori olvasásra - már árulkodó.

2022. aug. 16. 08:48
 19/34 A kérdező kommentje:

Ők azt mondják semmi bajom

Nem ismerik el a diagnózist.

Felnőttként kaptam úgy hogy magam jártam utána.

Gyerekként is beutaltak több helyre de nem vittek el soha. Csak mikor az iskola kérte. Akkor ott tovább küldtek de oda már nem mentünk el

2022. aug. 16. 09:10
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

19: de hát ha felismerted, utánajártál, akkor nagyjából tudod a saját "határaidat". Felírod szépen magadnak minden hónap elejére (pl. a telefonodban riasztó beállítás), hogy "csekket befizetni".

Ennyire jól álltok anyagilag, hogy évente többször kifizetitek a visszakötési büntetést...???

2022. aug. 16. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!