Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?
Csak egy kérdés. Van neted. Van víz, van gáz, telefon....stb. Azokat a számlákat ki fizeti? Hogyan?
Minden szolgáltatásnak díja van. Mindegyiket többféle módon lehet fizetni. Szinte mindnek van telefonos applikációja, és neten keresztül is belehet fizetni többféle módon.
12: OK, ezt írhattad volna rögtön a legelején is...
Az aspergert is, meg hogy a szülőkkel élsz együtt, nem random lakótársakkal.
Nincs valami családsegítő szolgálat vagy hasonló, ahol tudnál segítséget kérni...???
14: azért az, hogy "laza" eléggé eufemizmus erre a helyzetre.
Egyszerűen nemtörődöm, lesz.rom mentalitás. Nem a kérdező, hanem a családja. Nyilván tudják a gyerek diagnózisát, és idáig is elevickéltek valahogy. De ez marhára nem normális, hogy párhavonta pluszban kifizetnek súlyos tízezreket, ahelyett, hogy figyelnének a csekkekre...
"14: azért az, hogy "laza" eléggé eufemizmus erre a helyzetre."
Ezt hívják bakafántoskodásnak. :D Ennek mi köze van bármihez? Hozzászólásom olvastán normális ember leteker a #7-re, ott pontosabb dianózis olvasható.
17: kora reggel ne kelljen már írásképet elemeznem... :-D
Nyilván ez a "királynőt megölni nem kell félnetek én ellenzem" típusú központozási jelhiány - másodszori olvasásra - már árulkodó.
Ők azt mondják semmi bajom
Nem ismerik el a diagnózist.
Felnőttként kaptam úgy hogy magam jártam utána.
Gyerekként is beutaltak több helyre de nem vittek el soha. Csak mikor az iskola kérte. Akkor ott tovább küldtek de oda már nem mentünk el
19: de hát ha felismerted, utánajártál, akkor nagyjából tudod a saját "határaidat". Felírod szépen magadnak minden hónap elejére (pl. a telefonodban riasztó beállítás), hogy "csekket befizetni".
Ennyire jól álltok anyagilag, hogy évente többször kifizetitek a visszakötési büntetést...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!