Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kikapcsolták a villanyt...

Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Nem lehet felhívni mert vagy szetkapcsol vagy ha végig nyomtam a gombokat akkor bemondja hogy minden ügyintéző foglalt majd fél óráig szól az a zene. Ügyfélszolgálat itt nincs. Holnap is csak déltől így csak szerdán lesz villanyom (ha délig befizetem aznap visszakapcsolják). Áprilisban kikapcsolták de akkor simán el lehetett intézni. Így csak a visszakapcsolasi díjat tudtam átutalni mert csak arról küldtek csekket. Fogalmam sincs mennyi a tartozás. Éves elszámolásban vagyunk. A posta ládát mindig én üritem. Nem jött fizetési felszólítás se csekk. Csak ilyen elszámolások jöttek. Ez az eon és reménytelen felhívni őket. Ha befizettem a vissza kapcsolást de a tartozást nem akkor felejtős hogy holnap kijönnek vissza kapcsolni?

2022. aug. 15. 19:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod, hogy hány csekket (és mennyi pénzt) NEM fizettél be?

Az éves elszámolásnál is kell fizetni, átlagos fogyasztás alapján megállapított részösszeget. ERről jön csekk is.

2022. aug. 15. 19:41
 2/34 A kérdező kommentje:

Nem jött semmi a hülye elszámoláson kívül. Ezért se fizettem

Április végén be lett fizetve az összes tartozás. Utána nem jött semmi. Felszólítás se. Áprilisban jött az is így akkor számítottam rá. Most meglepetésként ért. Jó lenne felhívni őket de képtelenség

2022. aug. 15. 19:43
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Már másodszor kapcsolják ki pár hónapon belül???

Meg sem próbáltad rendezni, vagy megérdeklődni, hogy miért nem kapsz felszólítást...?

Valami nem kerek....

2022. aug. 15. 19:53
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy rendszeresen nem kaptam meg a leveleket/csekkeket, és már én telefonálgattam, hogy kükdtek-e, és küldjék újra.
2022. aug. 15. 19:59
 5/34 A kérdező kommentje:

Nincs a városban ügyintézés. Dolgoztam. Esélyem se volt megyeszékhelyre utazni. Felhívni nem lehet őket. És dolgozom nem tudok megyeszékhelyre menni. Egyedül vagyok otthon többiek elutaztak. Esélytelen.

Igen kikapcsolták másodjára is. Majd télen retteghetek

Most még könnyebb de lassan indulnom kell aludni a telefon is mindjárt lemerül. Munkahelyen tudom csak tölteni

2022. aug. 15. 20:03
 6/34 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nekem valahogy feltűnik, ha hónapokig nem kell fizetnem villanyszámlát és megpróbálok utánajárni a dolgoknak...

Vagy azt gondoltad, hogy ezentúl ingyen áram jön hozzád?

2022. aug. 15. 20:04
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem csak hanyag mindenki köztük én is.
2022. aug. 15. 20:13
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kifizetsz 30ezreket a visszakapcsolásra minthogy raszánj időt es addig telefonalsz míg fel nem veszik?
2022. aug. 15. 20:17
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ilyen elszámolások jöttek."

Ilyenek?

Milyenek?

Én EON-os vagyok és minden hónapban jön emailben az egyenlegértesítő.

Esetemben ezzel a szöveggel:

"Tisztelt X.Y. !

Az Ön aktuális folyószámla-egyenlege:

0 HUF

Felhasználó azonosító: xxxxxxx

Jelen értesítő levél gyakoriságát a www.eon.hu/ugyintezes oldalon történő belépés után a Beállítások/ Értesítések, marketing nyilatkozat menüben tudja módosítani.

Üdvözlettel:

E.ON Ügyfélszolgálat"

Neked miért nincs ilyen?

Ha havonta kapnád, akkor látnád mennyi a számlád, illetve a sarad.

Holnap regisztrálj az oldalra!

Mondjuk azt sem értem, hogy hozzád a kikapcsolási értesítő sem jut el soha?

2022. aug. 15. 20:22
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
#9: valami nagyon csekélyértelmű társaság lehet ez, akikkel együtt lakik...
2022. aug. 15. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!