Kikapcsolták a villanyt reggel de egésznap nem lehet őket felhívni?
Nem tudod, hogy hány csekket (és mennyi pénzt) NEM fizettél be?
Az éves elszámolásnál is kell fizetni, átlagos fogyasztás alapján megállapított részösszeget. ERről jön csekk is.
Nem jött semmi a hülye elszámoláson kívül. Ezért se fizettem
Április végén be lett fizetve az összes tartozás. Utána nem jött semmi. Felszólítás se. Áprilisban jött az is így akkor számítottam rá. Most meglepetésként ért. Jó lenne felhívni őket de képtelenség
Már másodszor kapcsolják ki pár hónapon belül???
Meg sem próbáltad rendezni, vagy megérdeklődni, hogy miért nem kapsz felszólítást...?
Valami nem kerek....
Nincs a városban ügyintézés. Dolgoztam. Esélyem se volt megyeszékhelyre utazni. Felhívni nem lehet őket. És dolgozom nem tudok megyeszékhelyre menni. Egyedül vagyok otthon többiek elutaztak. Esélytelen.
Igen kikapcsolták másodjára is. Majd télen retteghetek
Most még könnyebb de lassan indulnom kell aludni a telefon is mindjárt lemerül. Munkahelyen tudom csak tölteni
Nekem valahogy feltűnik, ha hónapokig nem kell fizetnem villanyszámlát és megpróbálok utánajárni a dolgoknak...
Vagy azt gondoltad, hogy ezentúl ingyen áram jön hozzád?
"Csak ilyen elszámolások jöttek."
Ilyenek?
Milyenek?
Én EON-os vagyok és minden hónapban jön emailben az egyenlegértesítő.
Esetemben ezzel a szöveggel:
"Tisztelt X.Y. !
Az Ön aktuális folyószámla-egyenlege:
0 HUF
Felhasználó azonosító: xxxxxxx
Jelen értesítő levél gyakoriságát a www.eon.hu/ugyintezes oldalon történő belépés után a Beállítások/ Értesítések, marketing nyilatkozat menüben tudja módosítani.
Üdvözlettel:
E.ON Ügyfélszolgálat"
Neked miért nincs ilyen?
Ha havonta kapnád, akkor látnád mennyi a számlád, illetve a sarad.
Holnap regisztrálj az oldalra!
Mondjuk azt sem értem, hogy hozzád a kikapcsolási értesítő sem jut el soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!