Az létezhet, hogy az éves villanyfogyasztás majdcsak a felét a villanybojler teszi ki?
Figyelt kérdés
Lakás: 1757 kw, bojler: 1641 kw. Ariston Velis okosbojler. A lakásban általános háztartási gépeken felül klíma is van. A bojler éjszakai áramon.
Akinek ilyen bojlere van, milyen beállításon megy, hogy lehetne csökkenteni ezt a fogyasztását. Nagyon sokallom, révén hogy egy eszközről van szó miközben a lakásban több tucat üzemel.
2022. aug. 15. 10:07
11/15 anonim válasza:
Ha éjszakai áramon van a bojler, akkor az külön órán van és mérőóránként jár a kedvezmény.
12/15 anonim válasza:
A villanybojler a legnagyobb lakossági fogyasztó.
Ez normális
13/15 anonim válasza:
#9-10-11
Ez tökéletesen igaz, csak éppen a kérdéshez semmi köze nincsen...
14/15 anonim válasza:
Akkor honnét tudja, hogy mennyi a lakás és a bojler fogyasztása külön-külön?
S az ilyenek pontozzák le a jó válaszokat.
15/15 A kérdező kommentje:
13 -as. Ez igaz, de ez az infó nagyon jól jött. Nem tudtam hogy a bojler óráját külön lehet számolni a rezsicsökkentésben. Én összeadtam a két óra éves fogyasztását. Úgy meghaladnánk a limitet.
2022. aug. 18. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!