Mennyi víz folyhat ki a csapon, ha 4 órán keresztül folyamatosan teljesen megnyitva folyik a víz?
Figyelt kérdés
Sajnos fenn áll a lehetőség, hogy megnyitva maradt a víz, lassan 3 órája folyhat.
Tudom, figyelmetlen voltam, de érdekelne mennyi liter folyhat le.
2022. aug. 6. 17:41
1/14 anonim válasza:
Csap típusától függően max. 4-8 liter percenként, szóval 1-2 köbméter.
3/14 A kérdező kommentje:
Huh 1800 liter.
Elzárták a vizet, mielőtt indultam megnyitottam a vizet, de nem jött víz, aztán elfelejtettem vissza elzárni a csapot. Remélem vagy elzártam, csak nem emlékszek rá, vagy még meg se nyitotta a szolgáltató.
2022. aug. 6. 18:03
5/14 A kérdező kommentje:
#4 igen
Indulás előtt gondoltam gyors kezet mosok, de nem jött víz, viszont lehet nem zártam el.
2022. aug. 6. 18:10
9/14 anonim válasza:
szegény vizszerelők, hétvégén is dolgoznak
10/14 Noren1989 válasza:
Na, a hülyeséget félretéve. Nekem egy nyílt csövem volt kb 8 órán át. 2 m3 ment el, gondolhatod, h mennyit mostam fel.
A csövem 14-es rézscső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!