Szerintetek megéri H tarifára váltani nekem?
Van gázfűtéses rendszerem.
Az általányom 24 ezer.
Viszont van a házban 3 klíma, amire igényelhető a H tarifa.
A ház szigetelt, új nyílászárók vannak.
Most ugye fellövik a gáz árát, ellenben a villany marad kedvezményes, ha H tarifázok.
Szerintetek is megéri úgy csinálni, hogy megy a gázfűtés, de rásegítek a klímával?
Így nem lépem túl az 1744 m3-mat, illetve az áram is kedvezményesen jön.
Most 200-ért kötik.
Ha 300m3-mat megspórolok, már megvan.
4+
2,5 hónap volt mire megjött a mérőhely doboz!!! Már egy ideje hiány cikk.
"Ha szabványos a villanyóra szekrényed, akkor nincs gond,"
Ez csak abban az esetben igaz, ha 2 mérőhelyes a szabványos szekrény. De a H és a B tarifa doboza nem kompatibilis!
Tehát, ha valakinek új földbe ásott egy órás szekrénye van azt ebben az esetben komplett csere.
Ha a földbeásott szekrény A+B órás, akkor a külső doboz marad, de a belseje csere. Hogy az A tarifa belső dobozai menthetőek az típusfüggő. Így kb 250000-el kevesebbe fog kerülni a mérőhely.
Nekem ennyit mondott a villanyszerelő, hogy 200.
Valszeg akkor rendben van, hiszen volt kint.
De már ismeri a hálózatom.
"Szia!
És mi a garancia arra, hogy nem törlik el?
Köszi"
Semmi sem tart örökké! Addig kell kihasználni és ezzel is lehúzni az államot amíg lehet. Ezért is rakattam napelemet, mert még van szaldó elszámolás.
(egyéb megj.: Tavi évben 2,2 milliót vontak le tőlem TB-re! Kértem időpontot bőrgyógyászhoz, és jövőre kaptam is... Így elmentem maszek rendelésre, ahol 27000-et fizettem... Ha egészség biztosításos rendszerünk lenne, mint pl Angliában, szerintem még kávéval is kínáltak volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!