19: én értem a matekot, de a havi 100 az épp havi 100zal több mint a semmi, amit most félrerak. Másrészt ha jön egy társ, akivel majd közösen vesznek lakást, akkor az is hoz 12 milliót és már csak egy minimàlhitel kell a lakáshoz. Szóval tartom, hogy legalább havi 100.
2022. aug. 2. 10:35
22/31 anonim válasza:
"legalább havi 100"
Sajnos a mai árak mellett még a havi 200+ ezer is kevés még az önerő is csak hosszú évek alatt van meg (közben meg az árak is mennek...)
Havi 100 arra jó, hogy el tudj menni 1-1 nyaralásra, meg tudd fizetni a hirtelen jött kiadásokat, ha elromlik valami.
2022. aug. 2. 12:02
23/31 anonim válasza:
Ha valaki 560ból albi mellett két kutyával eltesz havi 200at, akkor megemelem a kalapom.
2022. aug. 2. 12:54
24/31 anonim válasza:
23. Pont ez a baj, hogy van egy csomó idióta felesleges kiadása, amikből lehetne lefaragni, de nem teszi. Nem kötelező 260 ezerért házat bérelni sem, nem kötelező huszonéves albérletes emberként két kutyát tartani sem. A kérdező mégis ilyen luxusokra szórja a pénzt. Most ha eldöntöd spórolni kell, hogy legyen saját lakásod, akkor spórolni kell, nem minden másra elkölteni a pénzt, amik nem alapvető létszükségletek.
2022. aug. 2. 15:30
25/31 anonim válasza:
amúgy miért van mindenki fennakadva a két kutyán? Nem biztos, hogy 2 80kg-s bernáthegyit tart fenn.
Szerintem az főképp a lakhatás miatt gátolja őket.
2022. aug. 2. 16:57
26/31 anonim válasza:
25: gondolom nem szobacirkáló, ha azok miatt kötelező kertesházban lakni.
2022. aug. 2. 17:06
27/31 anonim válasza:
10 kiadó lakásból 9 nem enged kutyát, sok még macskát se. Kertesházba bármikor engedik ezeket
2022. aug. 2. 17:32
28/31 anonim válasza:
27. Tehát az már önmagában a kutyákkal kapcsolatos kiadás, hogy kertes házban kell lakni miattuk, nem lehet lakásban. Az már havi 100 ezer (a ház bérlése lakáshoz képest). Nyilván nem írta még, mennyit költ a kutyákra ezen felül, de reméljük kiderül.
2022. aug. 2. 17:58
29/31 anonim válasza:
Nem sok az 560e fizetés, de meg lehet élni belőle. Érdemes lenne feladnotok a drága albérletet, amit bizonyára megszerettetek már és nehezen mozdultok onnan.
2022. aug. 3. 14:43
30/31 anonim válasza:
Szerintem havi 240e kevés 2 kutyára és 2 felnőttre, viszont ha ti így boldogok vagytok, akkor nem számít más mit véleménye.
Szerintem ti sokkal pontosabban meg tudjátok mondani, hogy meg lehet élni ennyiből vagy sem, hiszen ennyit kerestek. Nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!