Meg lehet manapság élni 560 ezerből/hó?
Az albi 260 ezer+ kb 20 ezert a rezsi.
2 felnőtt+2 kutya. Igy ugye 280 ezer marad egész hónapra. Nem dohányzunk, nem csinálunk nagyon semmit. Ez így működőképes?
Oke, ertem en a viccet, csak nem szeretem. :D
Mivel kb napi szinten mennek fel az árak, ezért kérdezem, hogy aki kb ennyiből él, ő pl mit eszik? Vagy mit főz? Mi fér bele neki, szórakozás szinten, ha egyáltalán belefér?
3-as: úgy, hogy most nyáron nem nagyon fogyasztunk semmit. Takarékosan, normálisan. Télen, a fűtés miatt nyilván több.
Pesten, egy normális méretű albi kb innen kezdődik, egyáltalán nem luxi…
persze, csak a 20ezer rezsi olyan hihetetlen számomra. Vagy a lakbérben benne van a közösktsg?
Internet, mobilelőfizetések?
amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, ilyen árakhoz szerintem reálisan 1 milla kéne már lassan 2 főnek :( Majd talán 2030ban
Ez egy troll kérdés.
Aki 560 ezret keres az nem 260 ezres albérletet vesz ki, főleg nem 20 ezres rezsivel..😂
Legközelebb hihetőbb mesét találj ki.
7. Hagyd el, aki szerint 260 ezernél olcsóbban nincs Pesten normális albérlet, azzal nem lehet mit kezdeni.
PÉNZÜGYI szempontból mondva pedig a 2 kutya is pénztemető sajnos, főleg két albérletben lakó fiatal életében. Semmi baj a kutyákkal, én is egy mellett nőttem fel, nekem is lesz majd saját egyszer amikor idősebb leszek és házam lesz, illetve tengernyi időm és több pénzem. De gondolom alsó hangon sok tízezreket költötök rájuk.
Persze el"tengődhettek" így egész életetekben, ahogy most, ha nem zavar soha nem lesz saját lakásotok, mert mindig elköltitek más dolgokra a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!