Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha télen nem lesz vagy drága...

Ha télen nem lesz vagy drága lesz a fa, szén, ti mit csináltok, mehet rá a bútorlap, rongy, mustáros flakon?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 12:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Amig ti fákat nyestek kint az erdőben éhes farkasok között, addig én nyugodtan bekapcsolom a villanyradiátort és tovább gyikozom itt. :P
2022. aug. 17. 23:16
 22/26 anonim ***** válasza:
64%
Majd akkor örülj, ha megjön a villanyszámla!
2022. aug. 18. 09:06
 23/26 anonim ***** válasza:
28%

22: Gáz úgy sem lesz, igy bőven jut majd a villanyszámlára. :P

Ti csak nyessétek a fát a hóviharban, addig sem kell füteni. :D

2022. aug. 18. 12:12
 24/26 anonim válasza:
68%
#23 Tipikus lenéző ember vagy. De ne aggódj, a Fideszkéd majd arcon csap téged is, utálom az ilyen embereket.
2022. aug. 18. 13:11
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

24: Rögtön már Fideszkésztek, ha valaki nem úgy táncol ahogyan ti szeretnétek. :P

Nagyon mellényúltál picim, mert sosem laktam Magyarországon, szerencsére. :P

2022. aug. 18. 16:06
 26/26 anonim ***** válasza:

Inkább kevesebbet fűtünk, és csak ott ahol indokolt. Behajtjuk a szobaajtót. Az ablakokat berakjuk rongyokkal, mert a huzatot az is lényegesen csökkenti. Éjszakára érdemes a redőnyöket teljesen leengedni, a sötétítőfüggönyöket behúzni, mert az is sokat számít. Műanyaggal nem fűtünk, az a baj hosszú távon tönkreteszi a kéményt.

A mostani telek egyébként már nem a régiek, mindenszentig kb. be sem szoktunk fűteni. Márciustól meg enyhül az idő, szóval ezt a négy hónapot ki lehet bírni.

Nem tudom, emlékeztek -e a 2017 januári időszakra. Na akkor egy kicsit erősebb volt a tél, de azóta egész enyhe volt.

2022. aug. 18. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!