Az OBI-ban tábla bútorlapból vágnak méretre, vagy teszem azt egy már méretre vágott polclapot aprítják tovább , ha kéred ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 18:23
1/9 anonim válasza:
Mit akarsz kérdezi tulajdonképpen?
2/9 anonim válasza:
Nem egészen értem, de nem mindegy az neked?
3/9 anonim válasza:
Igen. Van ilyen szolgáltatás. Pénzbe kerül.
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem volt egyértelmű a kérdés. Szóval árulnak bútor polclapokat, amit ugye nagyobb táblákból vágnak ki és élfóliázzák. Ez van kint az üzletben. De nekem nem jók ezek a "gyári" méretek és az érdekelne, hogy komplett nagy táblákat tartanak e, amiből a vásárlónak szükséges méretet vágnak ?
2022. ápr. 17. 20:48
5/9 anonim válasza:
Ha van lapszabászat is náluk, akkor teljes táblákból vágnak. (vagy maradékból, ha neked valami kicsi kell) Bármekkora darabot levágnak , a max táblaméret 2820x2070mm. Arra figyelj, hogy a méret első száma lesz az "erezet" iránya, amennyiben fautánzatú, mintájú lapot vágatsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, hogy nincs mindegyiknél lapszabászat ? Itt Pécsett most nyílt egy OBI, de még nem voltam náluk. Akkor ezt kell felmérnem, hogy van e vágás ?
2022. ápr. 17. 22:12
7/9 anonim válasza:
8/9 mindentudó99 válasza:
Obiban van lapszabászat. Olyat vágnak amilyet csak akarsz
9/9 anonim válasza:
Jobban jársz ha keresel egy lapszabászattal foglalkozó céget a közelben.
Megmondod mekkora polc kell, és segítenek. Olcsóbb is, és a választék is nagyobb.
Az Obiban és prakitkerben sokszor nem is működik a szolgáltatás, meg ha működik akkor sincs benne köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!