Illusztrátor az aki képregényeket rajzol? Milyen munkákat lehet végezni az alábi tigitalizálo rajz tábla tableten?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=0QzOj8L_QQ8
Ilyenen grafikusok, illusztrálók dolgoznak?
2014. júl. 1. 14:33
1/4 anonim válasza:
Igen, én régebben textilminta rajzoláshoz használtam (amikor még volt textilgyár), illetve pólónyomók részére készítettem póló grafikákat. Bármilyen rajzolós munkához lehet használni, amihez szabadkézi rajz szükséges, de akár egér helyett is használható.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A grafikus nem szamitógépen motázs össze képeket vagy ő rajzolja szabadkézzel?
2014. júl. 1. 15:40
3/4 anonim válasza:
A grafikus minden eszközt és lehetőséget bevet, hogy jó munkát adjon ki a kezéből. :) Kézzel-lábbal. :) Montázsolhat géppel is, de azért kell rajzolni szabad kézzel is. Erre jó ez a tábla pont.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2014. júl. 3. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!