Falco bútorlap mennyire bírja a hőt?
Figyelt kérdés
Konyhabútorunk készült ebből,a gázsütő szinte hozzáér a laphoz 2-3mm van köztük..
lehet ettől valami baja a fóliának vagy a lapnak?
2022. febr. 20. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ez így elég rossz!. Az asztalosnak illene tudni, hogy távolságot kell tartani. A gázsütő oldala nagyon forró, a bútorlap átforrósodik, a műanyag elszineződik, olvadhat.
Én számonkérném rajta, mert nem biztonságos!
Min 10cm távolság kell. Nem beszélve, hogy a gázsütőnek a gáz égése miatt folyamatos légcsere- utánpótlás kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!Ment a zöld.
Megemlítettem neki tegnap az aggodalmam,azt mondta "bírnia kell"..
na ettől bizonytalanodtam el.Az a baj,helyszűke miatt nem tudom semelyik irányba mozdítani a mellette levő elemeket.
2022. febr. 20. 18:05
4/5 anonim válasza:
Jelezd neki, hogy az előírás érdekel, amitől biztonságos, nem az ő véleménye. Esetleg ha tud az anyagra efféle gyártói minősítést
5/5 anonim válasza:
Bírnia kell 😂
Óvakodj az ilyen "szakiktól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!