Ha átalányt fizetek, akkor mikor láthatom a spórolásom eredményét?
Figyelt kérdés
Ez előző év átlagát fizetem, mostantól lecsökkentem a fogyasztásom, de mikor lesz ennek eredménye a számlán? Mettől meddig tart egy év ezesetben? Január 1-dec 31.?
Ha aug. 1-tól van az egy év, akkor a következő számlám, ami már kisebb lesz a spórolás miatt az egy év múlva várható?
2022. júl. 27. 12:20
1/5 anonim válasza:
Akkor lesz látható eredménye, amikor jön az éves elszámolás - nálunk ez tavasszal van, nálatok nem tudom, mikor -, és pénzt kapsz vissza túlfizetés miatt.
2/5 anonim válasza:
Az aug.1. az új árak életbe lépése. Ez nem változtat az éves leolvasáson és új átalány kalkulálásán.
3/5 mindentudó99 válasza:
Kevesebbre állítod az általányt. Én a kedvezményes havi 144 köbre állíttattam be. Aztán figyelem a gázórát télen . Leolvasok egy hónapot fűtés nélkül. Egyet fűtéssel és kalkulálok. Rásegítek fával.
4/5 anonim válasza:
"mikor láthatom a spórolásom eredményét?"
mekkora átalányt fizetni most?
kWh ?
m3 ?
mikor lesz az éves leolvasásod?
5/5 anonim válasza:
3# miből gondolod, hogy neki nagyobb?
még nem nyilatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!