Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha átalányt fizetek, akkor...

Ha átalányt fizetek, akkor mikor láthatom a spórolásom eredményét?

Figyelt kérdés

Ez előző év átlagát fizetem, mostantól lecsökkentem a fogyasztásom, de mikor lesz ennek eredménye a számlán? Mettől meddig tart egy év ezesetben? Január 1-dec 31.?

Ha aug. 1-tól van az egy év, akkor a következő számlám, ami már kisebb lesz a spórolás miatt az egy év múlva várható?

2022. júl. 27. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor lesz látható eredménye, amikor jön az éves elszámolás - nálunk ez tavasszal van, nálatok nem tudom, mikor -, és pénzt kapsz vissza túlfizetés miatt.
2022. júl. 27. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Az aug.1. az új árak életbe lépése. Ez nem változtat az éves leolvasáson és új átalány kalkulálásán.
2022. júl. 27. 13:43
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Kevesebbre állítod az általányt. Én a kedvezményes havi 144 köbre állíttattam be. Aztán figyelem a gázórát télen . Leolvasok egy hónapot fűtés nélkül. Egyet fűtéssel és kalkulálok. Rásegítek fával.
2022. júl. 27. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

"mikor láthatom a spórolásom eredményét?"

mekkora átalányt fizetni most?

kWh ?

m3 ?

mikor lesz az éves leolvasásod?

2022. júl. 27. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

3# miből gondolod, hogy neki nagyobb?

még nem nyilatkozott.

2022. júl. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!