Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Egy udvarban van 2 házunk...

Egy udvarban van 2 házunk külön órákkal?

Figyelt kérdés
Segítene aki tudja? A lányomék lakják az egyiket, a másikat mi. Külön óráink vannak, mind általányos évi olvasással. Minden óra az én nevemen van. Tervben van, hogy kevesebbet fogunk fogyasztani, de kiírta nekem, hogy átlagban 2000 a gázfogyasztás. Le tudnám redukálni, ha felváltva lakjuk a házakat, de baj ha minden óra a nevemen van? Vagy fogyasztási hely szerint adják a mennyiséget? Köszönöm!
2022. júl. 23. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Óránként - azaz felhasználási hely azonosító számok alapján - számítják a mennyiséget.

Egyébként mi az akadálya, hogy az egyik óra a lányod nevén legyen?

Manapság már az albérlő nevén is lehetnek az órák, ha a tulajdonos hozzájárul.

2022. júl. 23. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem futkosok feleslegesen, mert mindketten kellünk hozzá és az unokám most született, szóval akkor nincs kellemetlenség, mert nincs kire hagynunk a picit. Persze ha muszáj, akkor bemegyünk, de ha nem, akkor marad így tovább, hiszen nincs ebböl gond.
2022. júl. 23. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra figyelj csak, hogy mindkét óra "főóra" legyen, ne legyen az egyik csak almérő!
2022. júl. 23. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? Külön csekk, külön óra, külön szerződés szám, csak egy cím. A villanynál nincs éjszakai áram.
2022. júl. 23. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor nincs gond!

2022. júl. 23. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Azért erre kérdezzél rá a szolgáltatónál.

Milyen jog címen kerülhet a lányod nevére a mérő óra .

Szerintem ez nem annyira lesz egyszerű.

2022. júl. 23. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam a "törvényt" ... Nem is érthető, vagyis úgy értem ahogy akarom. Az állam átvette a szerződéseimet. Majd ő tudja napi fogyasztásom és aszerint fog számlázni 😂 hát én se tudom de ő tudni fogja. Komoly sztorik lesznek.
2022. júl. 25. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!