Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Lehet még fűtés nélküli...

Lehet még fűtés nélküli klímát venni, csináltatni?

Figyelt kérdés

Most majd mindenki szaladni fog fűtéses klímát csináltatni, hogy az áram sokkal olcsóbb lesz a gázhoz képest. Én mindentől totál függetlenül szeretnék már egy ideje klímát csináltatni és most úgy néz ki a következő fél évben, de nekem kizárólag a lakás hűtésére kellene a klíma nyárra. (Ezen a nyáron nem vagyok Magyarországon, mostanra nem volt sürgős.)

Még korábban tettem fel kérdést és valaki azt írta, hogy már nem is árulnak csak hűtő klímákat, hanem szinte minden klíma hűtő-fűtő egyben. Ez igaz? Mert arra gondoltam én nem azért akarok klímát, amiért sokan most szaladni fognak csináltatni, hogy azzal fűtsenek, hanem az eredeti célja miatt, nyáron a lakás hűtésére.

Kérdésem, hogy így lesz-e nekem csak hűtő klíma (ami gondolom olcsóbb, mint a hűtő-fűtő, amelyik többet tud), illetve hogy a sok okos miatt aki majd most szalad hűtő-fűtőt csináltatni a mostani változások miatt, nekem is majd még ezer évet kell várnom a saját klímám beszerelésére?

2022. júl. 21. 18:38
 1/4 anonim válasza:
Nem lehet.
2022. júl. 21. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Basszus.
2022. júl. 21. 18:48
 3/4 mindentudó99 ***** válasza:
Akkor válassz hűtésre valót. Ott a fűtés része nem annyira takarékos így olcsóbb mint ami fűtésre és hűtésre is takarékos
2022. júl. 21. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet venni, csak kurvára nem érdemes, mert minimális eltérés van a két szerkezet között és így árban se lesz nagy eltérés.

Az hogy most majd jól fog menni a klímásoknak lehet számítani, de azért nem éveket kell várni egy beszerelésre. Meg ha most tudod hogy mit akarsz akkor miért nem lépsz már most? Mert a többségnek kell még idő, míg felébred hogy akár fűtésre is jó a klíma. :)

2022. júl. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!