Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért megint a szegényebbeket...

Miért megint a szegényebbeket szivatják a gáz számlával?

Figyelt kérdés
Azok szívnak majd a nagy gáz számlával akiknek régebbi a házuk, a nyílászárók stb. Persze aki panelban lakik megint megússza .

2022. júl. 21. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

A Panelban lakó megússza... na vazzeg!!

Aki panelban proli.. "és tengődik"..és kompromisszumokkal éli az életét a piszlicsáré lyukban lakik ,DE elfelejtetted,.Ő kifizette a panelprogramos korszerűsítést,(Mérőórás fűtés ,PanelsZigetelés).. és ő így alig használ el havonta alig 60-100Kw-ot hőenergiára,az TE SZERINTED FIZESSEN ugyanannyit mint a te tágas 100Nm-es energiazabáló szigeteletlen kádárkockádra a 1000-2000Kw hőenergia fogyasztásával ugyanannyit?????

Hol lenne ez korrekt?? Szigeteltess te is!! Jah.. az pénzbe kerül(??) Nocsak!

2022. júl. 21. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11: pontosan ez az én problémám is.

Akinek most alacsony a rezsije, az jellemzően kislakásban lakik. Vagy ha nem, akkor befektetett napelembe/hőszivattyúba/szigetelésbe/energiatakarékos háztartási eszközökbe. Megfizette az árát annak, hogy alacsony legyen a rezsije. Aki szegény, annak nem most, sokkal korábban váltania kellett volna: ha korszerűsíteni nem tud, akkor eladni a nagyot és menni kicsibe, amit fenn tud tartani.

Ja, hogy az kényelmetlen. Hát igen...

2022. júl. 21. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem az a celjuk, hogy sokan eladjak a hazukat a fenntarthatatlansag miatt es alberletbe koltozzenek. Igy felszabadul egy csomo halott toke es ujra lesz nemi koltopenz, ergo az emberek nem ulni fognak a penzukon meg befektetni, hanem tenylegesen kenytelenek lesznek hasznalni. Mas kerdes, hogy mire eleg ilyen arak mellett nehany milla es meddig, peldaul a nyugdijasok eseteben, akiknek havi 80 ezer a penzutanpotlasuk. Nem az arak a baj amugy, az kulfoldon meg durvabb, de a fizetesemelesrol elefeljtkeztek csokolom. Legalabb ketszeresere kene emelni a minimalbert, de inkabb harom.
2022. júl. 22. 10:21
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
#13, nem szabad most fizetést emelni, mert az gerjesztené tovább az inflációt. Igen, az idősek, akik régi, nagy hodályokban laknak az igazi vesztesei ennek. Egy bivalybasznádi vályogházát - nulla munkahely, nulla infrastruktúra - nem vesz meg senki.
2022. júl. 22. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Se nem lakok bivalyb@sznádon, se nem vagyok idős, se nem élek nagy hodályban, mégis nehezemre fog esni kifizetni a rezsit. Akkor ne legyen infláció, de cserébe kerüljenek emberek az utcára? :/

2022. júl. 22. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:

#15, én értelek, és nem ellened szóltam/írtam - nekem se lesz könnyű -, csak próbáltam megmagyarázni, hogy miért nem szabad most fizetést emelni. (Gerjesztené az inflációt) Kva nehéz lesz most sokunknak, meg kell húzni a nadrágszíjat, nincs mese, és igen, ezt a kormányunk szúrta el.

Sajnos sokan fognak az utcára kerülni. Vagy megfagyni télen. Már most vérzik értük a szívem.

2022. júl. 22. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!