Van értelme dolgozni, ha az infláció magasabb mint a többi EUs országban és ezzel még "szegényebbek" leszünk mint eddig voltunk?
Figyelt kérdés
Instabil a gazdasági helyzetünk és pár évente válságot generálnak.
Még mélyebbre süllyedünk Uniós szinten!
(csak pénzügyi szinten kérdezem, nem számoltam olyannal, hogy családért mindenkinek érdemes felkelni dolgozni!)
#mélyebbrenyomnakaszarban
2022. júl. 10. 15:49
A kérdező szavazást indított:
van értelme
nincs értelme
17 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem érdemes, holnaptól ne menj be dolgozni.
2/17 A kérdező kommentje:
😀 Végül is van benne valami!
2022. júl. 10. 16:05
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Nincs ertelme, a 0 nak akarnhany szazalekos inflacioja szinten 0. Szoval ha nincs se fizetesed se megtakaritasod akkor az inflacio nem okoz majd problemat. Fogyokurazni is konnyebb ugy ha nincs pénz etelre.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem én írtam, de igaz amit írt!
2022. júl. 10. 16:24
6/17 A kérdező kommentje:
Ez elméleti dolog részemről, mivel bemegyek dolgozni!
Csak olyan érzésem van, mintha a többi embert nem érdekelné, hogy mindig lefelé csúszunk mi magyarok!
2022. júl. 10. 16:26
7/17 anonim válasza:
Mert az embereket tényleg nem erdekli, ezert is van kormanyon a fidesz. Az elmult 12 ev ekes peldaja annak hogy romania jobban teljesitett es elorebb ment mint magyarorszag
8/17 anonim válasza:
Természetesen érdekel, de azzal, hogy naphosszat ezen agonizálnék, senkin nem segítenék, különösen nem magamon.
9/17 anonim válasza:
Nekem van. Én jobban állok mint tavaly ilyenkor.
10/17 Koplárovics Béci válasza:
Miért a semmi pénz vagy a segély egyre többet ér? Ugye nem sokat gondolkodtál, mielőtt kiírtad ezt a világmegváltó kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!