Hogy számolom ki ezt az áramos rezsicsökkentés dolgot?
210 kwh/hó a max.
Ha ezt osztom 30-al, akkor az 7.
Ha jól értem akkor ha egy 7 kw-os fogyasztót használok minden nap 1 órát. És ezt teszem 30 napig, vagyis a hónap minden napján, akkor pont elérem a határt.
Nos, ha ezt a 7-et osztom 24-el, mert ugye ennyi óra egy nap, akkor kb. 0,29-et kapok.
Ez durván 290 watt fogyasztást jelent óránként.
Szóval ha nekem a hűtőm éjjel nappal megy és folyamatosan 290 w-ot fogyaszt, akkor már el is értem a támogatási határt?
Szeretem valamit rosszul értelmezek.
Igazitsatok már ki kérlek.
Annak jelzem aki így vélekedik.
Nekem is 90 nmes házam van es hárman élünk. Az hogy sokat dolgozol, vajon miben befolyásolja a fagyasztó, hűtő, mosogép, fűnyíró és társai használatát? Ha sokat dolgozol akkor akkor használod ezeket amikor éppen nem dolgozol.
Fűteni gondolom te is szoktál. Vagy ha nem vagy otthon akkor had legyen 15 fok télen és penészedhetnek a falak?
Nem értem az ok okozatot...
Egyedül ilyen tv használatnál van értelme ezt felhozni, ami amúgy viszonylag bagatell a többihez képest.
Mert nem mindegy, hogy 30 nm-t fűtök vagy 90-et.
Moshatok mindennap is, de heti 1x mosok. Ha elmegyek le van kapcsolva a fűtés, mert stabilan tartja a 23 fokot 5 napon keresztül ha kint mínusz 3 fok van mivel jók a szigetelések. Tesztelve egy hetes oktatás miatt...
A válasz nem arra irányult ki fűt meg ki mit használ ha otthon van. Hanem h nekem ezek az alapok, nincs semmi plusz eszközöm ennél jobban nem tudok spórolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!