Hogy számolom ki ezt az áramos rezsicsökkentés dolgot?
210 kwh/hó a max.
Ha ezt osztom 30-al, akkor az 7.
Ha jól értem akkor ha egy 7 kw-os fogyasztót használok minden nap 1 órát. És ezt teszem 30 napig, vagyis a hónap minden napján, akkor pont elérem a határt.
Nos, ha ezt a 7-et osztom 24-el, mert ugye ennyi óra egy nap, akkor kb. 0,29-et kapok.
Ez durván 290 watt fogyasztást jelent óránként.
Szóval ha nekem a hűtőm éjjel nappal megy és folyamatosan 290 w-ot fogyaszt, akkor már el is értem a támogatási határt?
Szeretem valamit rosszul értelmezek.
Igazitsatok már ki kérlek.
Rendben, de ahol villamyfites van ott az eszi, ahol gáz ott meg a keringető. Szal futessel mindenkeppen porog az ora kemenyen.
Mosás is eszi, nekunk nincs szaritogepunk mert nem kell... ki tudjuk telen is zart helyen teregetni, de sokan nem..
A bojler... hat igen.. minden nap szoktunk zuhanyozni meg mosogatni is...
Meg a mindennemu takaritashoz se art a melegviz...
Na és aki már nem tud mit kikapcsolni?
Megy a hűtőm, tv-t nagyon ritkán nézek ezt épp kitudom húzni a konektorból. Wifi van bedugva, mert 2 kamera is onnan megy.
Mikróm nincs, mosógépet heti 1x indítom ez alapból ki van húzva. Van egy hajdú vízmelegítő csak akkor megy ha mosogatok.
Az se pazarol aki 300 kwht fogyaszt egy honapban, nehogy azt hidd.
Csak van a haztartáshoz szukseges eszkozeibol...
Nem a 30 nmes tavfuteses garzont kell alapul venni nulla igennyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!