Érdemes most bediktálni az áramot, gázt, hogy a rendező számlában ne szívjuk meg annyira augusztus után? Többet fogyasztotgunk, mint amire be voltunk állítva.
10.
Nyugodj bele, hogy ha az adott hónapban túlléped, azt kiszámlázzák. Aztán utána visszakapod a következőben, ha az jól sikerül, de olyan biztosan nem lesz, hogy halmozódik, aztán év végén egyben 300000.
#11 Remélem is :) Már a kommenteket olvasgatva abban sem voltam biztos, hogy nem-e úgy kell érteni, hogy a tavalyi gáz és áramfogyasztásra sem kapom meg a kedvezményt, és idén kiszámlázzák a tavalyit, jövőre az ideit stb.
És akkor kb. 6 hónap elcsúszással (van ami 1 van ami 12) ki kell fizetni a múlt évet is :)
De ez megnyugtat, hogy nem.
Ahogy korábbi kommentben írtam, mi 1000-el többet fogyasztottunk január óta, mint amennyit számláztak (egyébként átlag alatt fogyasztunk, csak sokáig üres volt az ingatlan és nem állíttattuk még át).
a lényeg, hogy bejelentésre simán kiállítottak egy számlát a +1000kwh-ről a januártól júliusig tartó időszakra, amit ki is fizettünk. Az ilyen bemondással lehetne trükközni is, de ahogy írtam a mi esetünkben nincs erre szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!