Hogy történik a rezsiváltás augusztus elején?
A rezsiváltozás az augusztus 1.-utáni tarifákra vonatkozik.
Az augusztus 1-én érvényes villanyóra állás lesz a döntő?
Mi van,ha valaki 2021 ősztől a fűtési szezonban elfogyasztott 4000kw-ot,amit a résszámlákkal egyenlít ki,és a leolvasás novembeben van?
augusztus-novemberi időszak már az emelet tarifával számlázott lesz?
Vagy,mivel ezt a mennyiséget 2021 őszétől 2022 áprilisig fogyasztotta, a teljes mennyiség még a rezsi csökkentett áron lesz elszámolva?
A váltásnál az augusztusi 01-óraállás lesz a döntő,mert így korrekt? Idén már fával fogunk fűteni, tehát 210 kw-alatt maradunk
Én is így vagyok, villannyal fűtök és általányt fizetek.
Fogalma sincs erről még senkinek. Meg kell várni a rendeletet, abban lesz pontosan leírva.
Legyünk zöldek. Aztán úgy megemeli a villanyt, hogy belezöldülünk :D
Előbb meg kellett volna támogatni az embereket, hogy meg tudjuk csinálni a szigetelést, nyílászárócserét. Én az áremelkedések miatt vártam. De most majd az összegyüjtött pénzt elkölthetem áramra. i
Csak augusztus 1-el jön a rezsiemelés, addig várj. Vagyis júli végéig a diktálással. Addig biztos megtudjuk a részletszabályokat.
Báááár lehet hogy majd júli 31-én 23:58-kor jön ki a Közlöny 😂
Én is azt tervezem, hogy diktálok és utána majd alaposan ráfigyelek a fogyasztásra. Csak hát nem nagyon van min spórolni már.
Gondolkodtam azon, hogy veszek papírtányérokat, mert a szemétszállítás olcsóbb lesz mint a melegvizes mosogatás 😂😂😂😂
Senki nem tudja, de az első hely ahol megjelen majd a rendelet az a magyar közlöny lesz.
Én egyébként a 22-én kezdődő diktálási időszakban be fogok diktálni 4200kWh-t. :D Papíron a csatlakozási teljesítményemmel 17 nap alatt "lejöhetne" ennyi áram. Vagy átmegy a rendszeren, vagy kibukik...
Ha átmegy, inkább most fizetek ki 160e Ft-ot, mint pár hónap alatt a rezsicsökkentés korlátozása után.
Tegnap ügyfélszolgálaton valaki felemelte 1500kw-re a rész számláját,most még a júliusi jön ki! Ami még csökkentett.
A gond,ha felemelteti valaki akkor 3-számla fog kijönni egyben!
Amúgy jó az ötlet.
Végelszámolást akartam,de nem tudtam kérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!